Energioptimering er en klima- og økonomivenlig løsning

Vi har et bredt sortment indenfor energioptimering. Vi går nemlig ind for grønne løsninger, der samtidig får det til at klirre ekstra i pengepungen. 

Oplad din elbil derhjemme - nemt og bekvemt

Hvis vi skal på tendenserne, så er elbilerne for alvor på vej. Som husejer kan det derfor være en god ide at tænke fremsynet og forberede sit hjem til fremtidens grønnere transportform. 

 

Vi danskere kører i gennemsnit 50 kilometer om dagen. For mange kan disse kilometer køres på en enkelt hjemme- eller destinationsopladning. Den nemme løsning er en ladestander til hjemmet. Du skal ikke vente på, at opladningen er færdig, men kan foretage hverdagens gøremål, mens din elbil oplader. 

Tænk smartere 

De mange nye elbiler på vejene betyder også, at villakvartererne møder et andet belastningsmønster, end det er tilfælder idag. Hvis alle familier, når de kommer hjem om eftermiddagen, sætter deres elbil til ladning oh derefter tænder lys og TV og går igang med madlavning og tøjvask, vil denne spidsbelastning overgå elnettets kapacitet 

 

 

Figuren til højre viser opladning med en fleksibel og smartere ladestander, der tillader forsinket start og automatisk fordeler strømtilførslen væk fra spidsbelastningsperioden og ud på resten af døgnets timer (Kilde: Dansk Energi) 

Kør grønnere

Elbilen er en mere klimavenlig transportform, der er billigere i drift og vedligeholdelse end benzin- og dieselbiler. Med henblik på både at skåne miljøet og opnå en bedre eløkonomi er det relevant at tænke over, hor strømmen kommer fra. Kul- og oliekraftværker forurener væsentlig mere end eksempelvis naturgas, mens sol- og vindenergi er grønnere energikilder, der på en mere bæredygtig måde bidrager til at reducere elforbruget. 

 

Er du klar til at energioptimere din bolig?

Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vil du vide om ladestandere til elbiler?

Kontakt os for at høre mere

Skriv direkte til os