Fremsyn

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Erhverv

Kompetent rådgivning

Vi har kompetencerne og kapaciteten til meget store og komplekse installationer, og vores løsninger henvender sig til et bredt spektrum af brancher. Vi følger og bistår dig i alle behovsfaser – fra rådgivning, projektering, installation, indkøring og kvalitetskontrol, til efterfølgende service og vedligeholdelse af de bestående installationer. 

Vi har gjort det før:

"Vi har, hos Kærsgaard & Andersen, haft et godt samarbejde med Mariendal. Det har igennem hele processen været med ”ja-hatten” på.

Når man starter på en renoveringssag af denne størrelse, dukker der altid noget uventet op og tingene er ikke helt som man forventede. Her har Mariendal været super skarpe i forhold til at få løst problemstillingerne uden at det har gået ud over fremdriften."

Per Mølgaard, Byggeleder, Kærsgaard & Andersen A/S

 

Læs hvordan vi hjalp Idrætsbyen i Aalborg

Spar penge på driften med eStyring365

Overvejer i om bygningsautomatik er noget for jer? Vores system, eStyring365, klarer arbejdet for jer. Med en nem og letbetjenelig løsning kan I skaffe jer et hurtigt og overskueligt overblik
over forbruget. Systemet er nemt at betjene fra en computer, tablet eller smartphone.
Bliv bare på kontoret og få overblik over forbruget i teknikrummene.

Læs vores folder og se om bygningsautomatik er noget for jer.

 

Download vores folder her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
   +45 7010 2077