LED belysning til Ergonomic Solutions

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Ergonomic Solutions fik ny belysning

LED-belysning skaber bedre (arbejds)miljø

Da Ergonomic Solutions ville udskifte deres belysning i produktionen og på kontorerne var det ikke kun på grund af udledningen af CO2 og det økonomiske aspekt der betød noget, men også det fysiske arbejdsmiljø for medarbejderne.

Udskiftning til LED-belysning hjælper ikke kun med at halvere effektforbruget og forbedre miljøet. En overset fordel ved at skifte til LED er, at arbejdsmiljøet bliver bedre for medarbejderne - ikke kun for medarbejderne på kontoret, men i særdeleshed også for de medarbejdere der er i produktionshallen.

"Det er en del af vores strategiske initiativer at arbejde med bæredygtighed, og udskiftningen af belysningen var endnu et element. Bæredygtighed er ikke kun kroner og ører, men også at vi skaber et bæredygtigt arbejdsmiljø", udtaler COO / Chief Operations Officer Per Bjerring

14 års samarbejde

Det blev Mariendal der fik opgaven med at udskifte belysningen og det var ikke helt tilfældigt. Mariendal kan nemlig hjælpe med både stort og småt, uddyber Per:

 

"Vores samarbejde med Mariendal har været et mangeårigt samarbejde, som har kørt i over 14 år. De har altid været tæt på, og reagerer hurtigt ved udfordringer. Samtidig er de one point of contracter, som vi både bruger til almindeligt huselektriker-arbejde og til større opgaver. Vi er meget glade for samarbejdet, og derfor er Mariendal vores foretrukne partner til netop de her opgaver".

 

Skal vi hjælpe jer med jeres næste byggeprojekt?

Vi tilbyder fagentreprise inden for el, køl & varme, sikring og automation. Vi står for alt fra projektering og projektledelse til arbejdets udførelse og den efterfølgende service og vedligehold. Vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører. I mange tilfælde er vi ansvarlige for projekteringen på alle total- og teknikentrepriser, der omfatter el, sikring, energi og CTS.
Læs mere

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram