Drift og vedligehold af el-installationer for erhvervskunder

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Løsninger/Elinstallation

Vi laver el-installationer i din virksomhed

Optimale el-installationer er nødvendige for din virksomhed og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Vi udfører mange forskellige el-installationer, og for os er det vigtigste, at du får den installation, der er mest optimal for netop din virksomhed.

Vi rådgiver, installerer og laver opfølgende service på alle dine installationer, således du altid er sikret den højeste kvalitet. Du er samtidig sikker på, at alle regler og krav er overholdt, og vi følger altid de nyeste standarder.

Vi hjælper med forskellige el-installationer

Vores erfarne el-installatørerer udfører både installationer samt service og vedligehold af el-installationer. Vi kan også hjælpe med opsætning af porttelefoner eller dørtelefoner.

Find din nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

 

Læs mere

Skal vi hjælpe jer med et byggeprojekt?

Vi tilbyder fagentreprise inden for el, køl & varme, sikring og automation. Vi står for alt fra projektering og projektledelse til arbejdets udførelse og den efterfølgende service og vedligehold. Vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører. I mange tilfælde er vi ansvarlige for projekteringen på alle total- og teknikentrepriser, der omfatter el, sikring, energi og CTS.

 

Læs mere

Skal vi hjælpe jer?

Jesper Bjørn
Direktør, Service & Specialer
Tlf. 25427748Send en mail
René Pedersen
Servicechef, Brønderslev
Tlf. 7214 6223Send en mail
Christopher Andkjær
Servicechef, Aarhus
Tlf. 4070 3318Send en mail
Lars Bærentsen
Servicechef, Aalborg
Tlf. 2542 7850Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram