Karriere i Mariendal

Samarbejde, engagement og ordentlighed. Vi arbejder ud fra et værdisæt, som ikke bare er tomme flosker, men som vi hver dag forsøger at arbejde ind - både over for vores kolleger, vores kunder og vores samarbejdspartnere
Forside/Karriere i Mariendal

Vil du med på holdet?

Vi er altid interesseret i at møde nye kolleger, der vil være med til at forme fremtiden. Vi opfordrer derfor til at sende en uopfordret ansøgning via vores KarriereAgent eller se vores ledige stillinger.
se ledige stillinger her

En læreplads med mening

At levere kvalitet er en del af vores DNA – Også når det kommer til lærlinge!

Med en uddannelse som elektriker fra Mariendal vil du få gode karrieremuligheder, både hos os og i branchen som helhed. Vi mener selv, at vi er i stand til at tilbyde vores lærlinge et rigtig godt arbejds- og læringsmiljø.

Hør Monir fortælle lidt om sin hverdag som lærling i Aarhus' serviceafdeling. 
 
Vil du have en læreplads?

Fra praktikant til projektleder

Christoffer startede i praktik i 2020 og i dag sidder han som projektleder i vores små entreprise-afdeling
 
"Det bedste ved mit job er, at jeg har min egen hverdag. Jeg bestemmer mere eller mindre selv. Jeg vil virkelig anbefale alle, som skal i praktik at søge ind ved os, for vi er en forretning som favner enormt bredt, så uanset hvad du vil, har vi en mulighed for at kunne imødekomme det"
 
Bliv Christoffers kollega

Brænder du for at blive en del af Mariendal?

Hvis du ikke finder en ledig stilling, som matcher dine interesser, kan du tilmelde dig vores KarriereAgent. Herved vil du automatisk modtage en mail hver gang vi slår en stilling op, som matcher dine præferencer.

 

TILMELD DIG VORES KarriereAgent

Vi tilbyder vores medarbejdere

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der hele tiden er gang i den; hvor kunderne er i centrum, og hvor kvaliteten forventes at være i top. Derfor lægger vi stor vægt på fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen.

For vi har et mål, og det er, at vi gerne vil være førende på markedet. Det kan vi kun opnå ved at arbejde sammen – med kunderne og med hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af teamet.

 

Kvartalets bedste kollega

I Mariendal hylder vi det gode kollegaskab.

Hvert kvartal udvælges to kolleger til prisen "Kvartalets bedste kollega". De vinder en fin pris, og alle nominerede deltager i løbet af året i at blive kåret som Årets bedste kollega. 

De medarbejdere, der vinder priserne, er nomineret af deres egne kolleger og det er et klap på skulderen, som gør en forskel i hverdagen. Alle i Mariendal kan nominere og blive nomineret og der ikke forskel på, om du er lærling eller serviceleder. Det er det gode kollegaskab og samarbejde, der gør forskellen. 

Vinderne af prisen er udvalgt nøje ud fra vores værdisæt i Mariendal; Samarbejde, Engagement og Ordentlighed. 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram