Nybyggeri og typehuse

Vi står for alt fra projektering og projektledelse, til arbejdets udførelse og den efterfølgende service. Vi har mange års erfaring med entreprisearbejde til nybyggeri og typehuse. 
Forside/Løsninger/Projekt og byggeri/Nybyggeri og typehuse

Vi tilbyder fagentrepriser til nybyggeri og typehuse

Ved opførelsen af et nybygget hus er der mange spørgsmål og behov, som skal besvares og opfyldes. Derfor er vi gået sammen med flere typehusproducenter for udførslen af installationsdelen.

Det betyder, at når et typehus er solgt, tager vi over på el- og installationsdelen og har den direkte kontakt med de nye ejere fra projektering til aflevering af færdig installation. 

Eventuelle tilkøb af anlæg til det nye hus
Ved overlevering af et solgt typehus bookes et møde med de nye ejere for gennemgang af grundinstallationen, samt en snak om de eventuelle tilkøb ejer ønsker tilført sit nye hus. Endeligt tilbud udregnes med udgangspunkt i de ønsker, som ejeren har til installation og eventuelt yderligere anlæg som alarmanlæg, brandanlæg, overvågning, adgangskontrol, låsesystemer, styringer, varmepumper, solceller eller jordvarmeanlæg.

Har du et projekt? kontakt os og hør mere

Kim Kaldahl Jensen
Funktionschef, El-projekt
Tlf. 2542 7768Send en mail
Aage Lykke Andersen
Projektchef Midt
Tlf. 7214 6330Send en mail
Keld Ramlov
Salgsansvarlig
Tlf. 7214 6065Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram