Om Mariendal


Forside/Om Mariendal

100 års erfaring

Vi er en af Danmarks mest fremsynede i el-branchen igennem 100 år, og henover tid har vi opbygget nogle solide grundsten, hvorpå virksomheden hviler. Grundsten som proaktivitet, innovation og tillid – både blandt hinanden og kunderne.

Vi opfatter os selv som foregangsmænd i de store forandringer, der er sket fra at være den traditionelle el-installatør til systemløsningsleverandør med integrerede tekniske løsninger. En udvikling som helt sikkert vil fortsætte med uformindsket styrke de kommende år - og vi har tænkt os fortsat at være i front. 

Vi tilbyder fremtidssikrede og værdiskabende totalløsninger med vores specialer indenfor El, Sikring, Køl & Varme,  IT og Automation.

Nedenfor finder du vores salgs- og leveringsbetingelser, privatlivspolitik, link til betalingsservice og meget mere. 

Løsninger til erhverv

Vi er der for alle, der har brug for det – også for dig, der er erhvervsdrivende.

Her kan du se alle vores løsninger indenfor alle vores systemløsninger til erhverv; uanset om du leder efter CTS, sikring af din virksomhed eller energivenlige løsninger, der også gavner økonomien.

 

Har du brug for hjælp?

El og Energi til private

Vi tilfører ikke kun løsninger til dig, der er erhvervsdrivende. Vi har også et stort udvalg af løsninger til private hjem.

Her finder du alle vores energivenlige, økonomivenlige og fremtidssikrede løsninger, som er skabt med tanke på dig og din hverdag.

 

Skal vi optimere din bolig?

Vil du med på holdet?

Mariendal er en virksomhed med 100 års erfaring i branchen. Vi hjælper både private og erhvervskunder med alt fra energioptimering, el-løsninger til sikring. Vi har 5 specialer: El-projekt, el-service, køl og varme, Automation og Sikring.

Der er store muligheder for at udvikle dig, uanset hvilke opgaver du brænder for.  

 

Se vores ledige stillinger her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram