Om Mariendal


Forside/Om Mariendal

Næsten 100 års erfaring

Vi er en af Danmarks mest fremsynede i el-branchen igennem 100 år, og henover tid har vi opbygget nogle solide grundsten, hvorpå virksomheden hviler. Grundsten som proaktivitet, innovation og tillid – både blandt hinanden og kunderne.

Vi opfatter os selv som foregangsmænd i de store forandringer, der er sket fra at være den traditionelle el-installatør til systemløsningsleverandør med integrerede tekniske løsninger. En udvikling som helt sikkert vil fortsætte med uformindsket styrke de kommende år - og vi har tænkt os fortsat at være i front. 

Vi tilbyder fremtidssikrede og værdiskabende totalløsninger med vores specialer indenfor El, Sikring, Køl & Varme,  IT og Automation.

Nedenfor finder du vores salgs- og leveringsbetingelser, privatlivspolitik, link til betalingsservice og meget mere. 

Løsninger til erhverv

Vi er der for alle, der har brug for det – også for dig, der er erhvervsdrivende.

Her kan se alle vores løsninger indenfor alle vores systemløsninger til erhverv; uanset om du leder efter CTS, sikring af din virksomhed eller energivenlige løsninger, der også gavner økonomien.

 

Læs mere

El og Energi til private

Vi tilfører ikke kun løsninger til dig, der er erhvervsdrivende. Vi har også et stort udvalg af løsninger til private hjem.

Her finder du alle vores energivenlige, økonomivenlige og fremtidssikrede løsninger, som er skabt med tanke på dig og din hverdag.

 

Læs mere

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077