Vi hjælper privatkunder


Forside/Privat

Vil du fremtidssikre din bolig? Så lad os hjælpe dig

Vi tilbyder en lang række services til dig som privatkunde. Uanset om du har brug for hjælp til din stikkontakt, en tyverisikring eller ladestander til din bil, så kan vi hjælpe dig.

Vi bestræber os på at skabe værdi for alle vores kunder og levere fremtidssikrede løsninger til aftalt tid, pris og kvalitet. Derfor gør vi os umage for at levere service og kvalitet, uanset om opgaven er stor eller lille. Vi tager service og kvalitet seriøst.

Vi er naturligvis autoriserede og professionelle - og vi tager alle hensyn i forhold til din sikkerhed, så du kan trygt bestille et besøg af en af vores montører. Vores løsninger er af teknisk høj kvalitet, der både fungerer her og nu – og som allerede har tænkt fremtiden ind. Vi vil nemlig gerne have, at du har glæde af din installation så længe som muligt. Derfor tilbyder vi også at gennemgå dine installationer eller servicere dem.

Vi kan hjælpe med at efterse, udskifte og lave elinstallationer, udskifte eltavle og HPFI-relæ, installation af hårde hvidevarer, ophængning af lamper, belysning af enhver art, energioptimering af din bolig eller sommerhus med solceller eller elbilladestander samt alle former for tyverisikring af din bolig.

Vi har åbent hele døgnet på tlf. 7010 2077.

Hvad siger vores kunder?

"En rigtig god oplevelse på alle måder. Godt arbejde og god kundebehandling."
"Et firma man kan stole på. René Pedersen er hurtig og pålidelig"
"Fin kommunikation og gennemsigtighed i hvad der er foretaget af service, samt udskiftninger."

Find en afdeling nær dig

Find din nærmeste afdeling nær dig. Vi er landsdækkende og lokalt forankret, så du er altid tæt på en Mariendal-afdeling.

Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

 

Find din nærmeste afdeling her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram