Med udgangspunkt i dine behov tilbyder vi en lang række løsninger og services inden for el-installationer til både erhvervs- og privatmarkedet. Uanset opgavens art og størrelse bestræber vi os på at skabe værdi for vores kunder og levere fremtidssikrede løsninger til aftalt tid, pris og kvalitet. 

Vi elsker at være i tæt kontakt med vores kunder

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

Danhostel Frederikshavn

”Vi ser os selv som en lokal ambassadør, der gerne vil gøre en forskel – for vores gæster, men også for miljøet. Vi elsker vores lokalområde og derfor vil vi også værne om det”, udtaler Danhostel Frederikshavn Citys populære vært, Ole Hust, der også engagerer sig for lokalområdet gennem sit virke som bestyrelsesmedlem for Turisthus Nord, Toppen af Danmark og Frederikshavns Erhvervsforening.

Løsninger til erhverv

Vi er der for alle, der har brug for det – også for dig, der er erhvervsdrivende.

Her kan se alle vores løsninger indenfor alle vores systemløsninger til erhverv; uanset om du leder efter CTS, sikring af din virksomhed eller energivenlige løsninger, der også gavner økonomien.    

Skriv direkte til os