Projekt og byggeri

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Løsninger/Projekt og byggeri

Din kompetente samarbejdspartner til projektering og projektledelse

Som en af landets største installationsvirksomheder tilbyder vi vores kunder en kompetent og tillidsfuld samarbejdspartner indenfor projekt og byggeri. Det gør vi ved i alle sammenhænge at tænke os om og at gennemføre de løsninger, der er mest fremtidssikrede og bedst muligt opfylder jeres behov og ønsker.

Vi har hovedsæde i Aalborg, men vores knap 250 medarbejdere er fordelt på vores afdelinger i hele landet.

Vi tilbyder fagentreprise indenfor el, køl & varme, sikring og automation. Vi står for alt fra projektering og projektledelse til arbejdets udførelse og den efterfølgende service og vedligehold. Vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører. I mange tilfælde er vi ansvarlige for projekteringen på alle total- og teknikentrepriser, der omfatter El - Sikring - Energi og CTS. Uanset hvem vi samarbejder med, vægter vi at levere arbejdet til tiden og dokumentation af arbejdet.

 

Som din kompetente samarbejdspartner indenfor el-tekniske løsninger kan vi hjælpe med:

 • Licitations- og entrepriseopgaver med projektering
 • Rådgivning, projektledelse og udførelse indenfor erhvervs- og privatbyggeri
 • Nybyggeri, udvidelse og renoveringsopgaver
 • Projektstyring i henhold til bygherrernes foretrukne byggecertificeringer

Hos Mariendal får du driftssikre løsninger, der er gennemtestet før levering. Vores el-projekt afdeling har specialisereret sig i erhvervsbyggeri og nybyggeri, herunder også renovering, ombygning og udvidelser af butikscentre, kontorejendomme, større boligbyggerier og industriinstallationer. Vi opfører årligt ca. 60.000 kvadratmeter byggeri med kvalitetsinstallationer inden for el, køl & varme, sikring og automation.   

Vores team består af dygtige projektledere og medarbejdere med stor faglig kompetence og erfaring, og vi sætter en ære i altid at levere det færdige produkt til aftalt tid, pris og kvalitet. Dokumentation er væsentligt for en god aflevering af et entrepriseprojekt. Derfor udarbejder vi en udførlig dokumentation, så der er sikkerhed for, at opgaverne er udført som projekteret.

Når entreprisen afleveres, er vores serviceafdelinger klar til at tage over – herved sikres en problemfri drift og vedligeholdelse.

Husk tyverisikring

Med vores tyverisikring mindskes sandsynligheden for, at tyven kan forcere døre, vinduer, kælder, lofter og andre smutveje ind i din virksomhed eller hjem. Få et sikkerhedstjek, og bliv sikret mod indbrud. Vi ved, hvor tyven kan komme ind, og vi finder den alarmløsning, der passer netop til dig. 

 

Læs mere om vores sikringsløsninger

Få økonomiske gevinster med bygningsautomatik

Vi har stor erfaring med energioptimering og bæredygtig energi. Med et CTS-anlæg får du kontrol over alle dine tekniske installationer, hvilket er til gavn for både klima, medarbejdernes arbejdsforhold og bundlinjen.

Læs mere om fordelene her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram