Adgangskontrol

Adgangskontrol giver dig fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte områder og på hvilke tidspunkter og gør hverdagen nem for dig og dine ansatte.

Forside/Erhverv/Sikring/Adgangskontrol

Få fuld kontrol over adgangen

Adgangskontrol giver dig fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte områder og på hvilke tidspunkter og gør hverdagen nem for dig og dine ansatte.

Med adgangskontrol kan du sikre dig, at ingen får adgang til steder og oplysninger, der ikke er relevante for deres arbejde. Det giver dig en sikkerhed og overblik, og du  ved altid, hvem der har adgang til de specifikke lokationer.

Skulle en uautoriseret forsøge at få adgang, vil denne blive nægtet det. Som en ekstra funktion kan adgangskontrollen holde styr på medarbejdernes mødetider, sygefravær og så videre, således du konstant har overblik over, hvem der er på arbejde, og hvornår de er det.

Med andre ord får du altså total kontrol over din virksomhed

Per Qvist
Rådgiver Brand & Sikringsanlæg
Tlf. 7214 6071Send en mail

Ring til os og få hurtig assistance af din nærmeste låsesmed

Vil du også kontrollere dit energiforbrug?

Så er et CTS-anlæg - eller bygningsautomatik - måske noget din virksomhed. Lyder automatisk tænd og sluk og regulering af varme, ventilation og udluftning noget for jer? Der er mange fordele ved et CTS-anlæg. CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring og et CTS-anlæg muliggør nem og sikker kontrol af alle tekniske installationer. Udover at kontrollere installationerne er det muligt ved hjælp af fjernadgang at korrigere i indstillingerne for hver enkelt installation, således den nemt og effektivt tilpasses det nuværende behov.

 

Læs mere om bygningsautomatik her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
   +45 7010 2077