Energioptimering til erhverv

Vi har et stærkt hold af energispecialister, der har mange års erfaring med energieffektive løsninger til erhverv og industri. Med en energioptimering af din virksomhed er du sikker på, at du har de mest energieffektive løsninger, der både skåner miljøet, giver økonomiske fordele og højner arbejdskvaliteten.

Reducer energiforbruget i din virksomhed

Mange virksomheder har et stort besparelsespotentiale i energiforbruget, som ikke er forløst. En optimering af de eksisterende tekniske energiløsninger vil for de fleste betyde store besparelser, og i de tilfælde, hvor potentialet er størst, kan der spares op til 50 % på energiforbruget. Det er en fremtidssikret investering, som for de fleste har en kort tilbagebetalingstid og enorme energi- og (arbejds)miljømæssige gevinster.

På baggrund af en energiscreening af din virksomhed, aflægger vi en energirapport, der giver dig et overblik over din virksomheds energiforbrug, og hvor der er potentiale for besparelser. Vi vejleder dig i korrekt tilskudsberettigelse, så du undgår ubehagelige overraskelser, og vi er din sparringspartner gennem hele processen lige fra rådgivning til levering og installering og efterfølgende service og vedligehold.

Energieffektive løsninger til erhverv

Vi har et stærkt hold af energispecialister, der har mange års erfaring med energieffektive løsninger til erhverv.

Som virksomhedsejer kan en energioptimering både være en måde at skåne miljøet på og sikre billigere drift i virksomheden. Mange virksomheder har fx en stor tagflade, hvorfor man kan overveje at få anlagt solceller. Et solcelleanlæg på taget af virksomheden kan særligt være relevant som en supplerende energikilde til din ladestander og drift i det hele taget. 

I tæt samarbejde med vores industri- og bygningsautomatik finder vi den bedste energiløsning til dig, der er skræddersyet til din virksomhed og opfylder dine behov.

Solceller på taget af din virksomhed

For optimal udnyttelse af energien er solceller en effektiv løsning. Solcellerne bidrager med at levere strøm til drift af varmepumpen.

Mange virksomheder har et stort tagareal, der er velegnet til solceller og gør det muligt at få den rette hældning på anlægget, der sikrer optimal udbytte.

 

Ladestander til elbiler ved virksomheden

Er du klar? Og skal du være med forrest i feltet, når det stigende antal elbiler indtager de danske veje? Tendensen viser nemlig, at elbilerne er kommet for at blive og i stadig stigende grad.

En ladestander på arbejdspladsen bidrager til en grøn virksomhedsprofil og tilbyder en høj service for de miljøbevidste medarbejdere, der kører eller kommer til at køre i elbiler. Det er en fremtidssikret energiløsning, der både fastholder og tiltrækker medarbejdere og kunder 

De forskellige typer ladestandere tilbyder også forskellige driftsformer, der tilgodeser både medarbejdere og kunder. Tilbyd eksempelvis dine kunder og leverandører at oplade, mens de er på besøg hos dig. 

 

Vil du vide mere? Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram