Automation

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Løsninger/Automation

Et effektivt anlæg kræver automation

Vil du øge produktiviteten i dine anlæg og din produktion - og styrke din konkurrenceevne? Så lad Mariendal hjælpe dig. Automation er et komplekst område, men vi er eksperter i at gøre det komplekse simpelt for dig.

Vi er specialistiser inden for automationsløsninger og vi har et stærkt hold, som er klar til at rådgive og optimere din virksomhed. Vi kan hjælpe med bygningsautomatik, PLC-styring, tavleanlæg, styringer til biogasanlæg, industri, male/blandeanlæg, tørringsanlæg, fodringsanlæg, brovægte, korntransportanlæg, vægt- og doseringsanlæg og meget mere.

Vi kan også hjælpe med at servicere og vedligeholde din anlæg - og det er godt givet ud, for service og vedligehold minimerer driftsstop og forlænger anlæggets levetid. 

Få det optimale ud af din produktion  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Styrken i bredden indenfor automationsløsninger

  Vi tilbyder hele paletten af automation – fra CTS/bygningsautomatik til industriautomation og løsninger til landbruget. Vores styrke ligger i vores bredde af kompetencer. Vi har mange års erfaring med at sikre produktioner, bedre kontrol og styring i hverdagen – og at vedligeholde og servicere, så man mindsker nedetid.

  Vi hjælper dig også gerne med dit indeklima og energioptimering med store varmepumper og bygningsautomatik. Vi har egen tavleproduktion og anser os som nogle af de dygtigste på markedet til at lave proces- og styretavler. Udover egen tavleproduktion, har vi også vores egen softwareudvikling, hvilket gør os i stand til at varetage alle faser i produktionen af dit nye anlæg lige fra projektering, programmering, levering og installation af tavleanlæg – alt nøje tilpasset dit projekt eller din produktion.

   

  I Mariendals automationsafdeling er vi specialister i:

  Industriautomation

  Maskinstyringer til alle typer brancher

  Vægt- og doseringsstyringer

  Industriservice

  Bygningsautomatik

  PLC-programmering

  Styretavler

  Effekttavler

  Eltavler

  Elinstallationer

  Varmestyring

  SRO-anlæg

  Energioptimering til industri og landbrug

  Brovægte

  Styring af foderanlæg

  Vi arbejder i alle typer PLC’er men vores foretrukne er Siemens, Rockwell, Omron, Wago samt diverse SCADA-systemer.

  Skal vi hjælpe jer?

  Jesper Bjørn
  Direktør, Service & Specialer
  Tlf. 25427748Send en mail
  Benjamin Hjeresen Christiansen
  Fuktionsleder, Automation
  Tlf. 2542 7709Send en mail

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram