Sikringsløsninger til erhverv

Optimal sikkerhed er afgørende for din tryghed. Vi kan hjælpe med at sikre din virksomhed mod brand, indbrud, højt svind, samt installere adgangskontrol for at gøre din virksomhed endnu mere sikker.

Kompetent og certificeret samarbejdspartner til sikringsanlæg

Vi er specialister i løsninger inden for sikring. Vi laver brandsikringsanlæg, videoovervågning, tyverisikring og adgangskontrol, samt forskellige opgaver inden for låsesmed og låseservice

Vi har DBI certificering til sikringsopgaver

Vi er DBI certificeret, hvilket sikrer den højeste standard og bedste løsning for dig som kunde. Vi har med dette certifikat lov til selv at projektere, installere og servicere dit ABA-anlæg (brandalarmering), så vi kan være din partner fra start til slut.

Kompetent rådgivning til jeres sikringsløsninger

Vores sikringsafdeling består af kompetente og kyndige rådgivere. Vi ser på hele din installation og tager alle dine behov i betragtning, og derfor er sikker på at få en skræddersyet totalløsning i dialog med dig. Løsningen kan kombinere virksomhedens behov for sikring, men også belysning, varme, IT og og kommunikation i en intelligent installation, hvor du kan styre og optimere energiforbruget i din virksomhed.

Få et gratis sikkerhedstjek

Vi tilbyder jer et gratis sikkerhedstjek af jeres virksomhed. Tag kontakt til en af vores rådgivere i dag og få et besøg, hvor vi rådgiver jer om den bedste løsning for jer. 
Send en mail og få et tjek

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skal vi hjælpe jer?

  Torben Kromann Secher
  Funktionsleder, Sikring
  Tlf. 7214 6267Send en mail
  Per Qvist
  Funktionsleder, Sikring
  Tlf. 7214 6071Send en mail

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram