Brandsikringsanlæg

Optimal sikkerhed er afgørende for din tryghed. Læs mere om hvordan du sikrer din virksomhed mod brand, indbrud, højt svind - og få adgangskontrol til at gøre din virksomhed endnu mere sikker.
Forside/Løsninger/Sikring/Brandsikringsanlæg

Sikring mod brand i din virksomhed

Vi tilbyder en lang række muligheder for at sikre din virksomhed og medarbejdere mod brand. De forskellige anlæg kan kombineres på kryds og tværs alt efter, hvad der giver mening for din virksomhed at sikre mod i forbindelse med brand eller røgudvikling.  

Forskellige anlæg til sikring mod brand

Brandsikringsanlæg: En brand kan være altødelæggende og have store konsekvenser for din virksomhed. Effektiv brandsikring med en brandalarm kan være med til at mindske skaderne, hvis uheldet er ude, og du får den optimale sikkerhed og tryghed. Der findes flere former for brandsikringsanlæg, som på forskellige måder beskytter din virksomhed og dine ansatte.

Varslingsanlæg (AVA): Et automatisk varslingsanlæg alarmerer ikke kun om brand men også om andre farlige situationer. Anlægget varsler med lyd og tale om, at der er opstået en farlig situation og at alle skal forlade bygningen.

Automatisk brandalarmanlæg (ABA): Med en automatisk brandalarm sikrer du effektivt din virksomhed mod brand. Anlægget reagerer på røg- og varmeudvikling og alarmerer, hvis der opstår brand og slår selv alarm til brandvæsenet.

Automatisk brandventilationsanlæg (ABV): Dette anlæg er med til at øge personsikkerheden og sikrer bygningsdele mod kritisk påvirkning af branden. Det automatiske ventilationsanlæg sørger for røgluftning, således branden ikke udbredes og sikrer samtidig åbne indsatsveje for beredskabet.

Automatisk branddørslukning (ABDL): En røgdetektor opdager røg og lukker automatisk en branddør i tilfælde af brand- eller røgudvikling

Automatisk rumslukningsanlæg (ARS): Dette anlæg installeres typisk i rum, der indeholder artikler eller produkter, der er følsomme over for vand.

Optimal sikkerhed for netop din virksomhed

Vi er din kompetente sikkerhedspartner, når din virksomhed skal sikres mod brand, indbrud, højt svind og adgangskontrol.

Mariendal er et DBI certificeret firma. Dermed har vi lov til selv at projektere, installere og servicere ABA-anlæg (brandalarmering). Vi har også en afdeling med låsesmed, og vi er desuden certificeret SECURIDAN PARTNER (www.securidan.dk).

 

Vi opfylder nutidens og fremtidens krav

"Vi har arbejdet tæt sammen med Mariendal i forbindelse med ombygning af bygningens eksisterende el-installationer, samt etablering af nye IT- og brandinstallationer, der lever op til nutidens krav. Mariendal har, i en vanskelig proces, formået at gennemføre arbejdet til alles tilfredshed, hvilket ikke mindst skyldes en høj grad af fleksibilitet, samt fag- lig dygtighed hos firmaets svende og funktionærer. På baggrund af vore erfaringer fra denne byggesag, kan vi sagtens se Mariendal medvirke i fremtidige projekter - også projekter i fagentreprise.”

 

Læs mere

Ring og få kompetent rådgivning

Per Qvist
Funktionsleder, Sikring
Tlf. 7214 6071Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram