Laderstander til erhverv

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Løsninger/Elinstallation/Ladestander inkl. montering

En komplet løsning til din ladestander

Der er over 112.000 elbiler i Danmark og behovet for opladning bliver derfor større og større. Vi kan hjælpe med fleksible løsninger til virksomheder, organisationer og boligforeninger. Vi står for hele installationen - også hjemme ved dine medarbejdere. 

Vi rådgiver gerne om den rette løsning til netop jeres behov. 

Hos os kan du finde hele pakken og vores autoriserede og uddannede montører er klar til at hjælpe jer med den løsning, som passer til netop jeres behov. 
Kontakt os her >

Vi tilpasser løsningen til jeres behov

Vi har allerede leveret over 100 løsninger til både private, erhvervskunder og boligforeninger. Har du allerede en ladestander i dag, men vil skifte den, kan vi naturligvis også give tilbud på det. Sammen med jer vil vores rådgiver afdække opgaven og finde den rigtige løsning. 

Vi har udviklet en forsyningstavle, som gør det nemt at skalere ladeløsningen på sigt. Samtidig er der mulighed for at få en tilpasset serviceaftale, så jeres ladestander altid fremstår i god stand. 

 

Lad kunder og medarbejdere lade op hos dig

En ladestander på arbejdspladsen bidrager til en grøn virksomhedsprofil og tilbyder en høj service for de miljøbevidste medarbejdere og kunder, der kører eller kommer til at køre i elbiler. Det er en fremtidssikret energiløsning.  Opkræv automatisk penge for forbrug og få et overskueligt overblik med en fleksibel prismodel, hvor du som virksomhed også har mulighed for at segmentere prisen alt efter behov. Du kan også lave rabatkoder eller engangsbeløb, som du kan give ud. Du har med andre ord fuld kontrol med systemet fra Monta. Monta portalen tilbyder også en chatfunktion, hvor du kan få support af dem 24/7. 

De forskellige typer ladestandere tilbyder også forskellige driftsformer, der tilgodeser både medarbejdere og kunder. 

Tilbyd eksempelvis dine kunder og leverandører at oplade, mens de er på besøg hos dig. Har du et ønske om dette, kan vi via vores samarbejdspartner Monta, hjælpe med et overskueligt system til din ladestander. Se mere på www.monta.dk

Oplad firmabilen hjemme

Med en sponsoreret ladestander kan du tilbyde dine medarbejdere opladning på deres hjemmeadresse. Monta håndterer al afregning og gør det nemt for dig som virksomhed. 

Nem software til opladning af din elbil

Vi har indgået et strategisk samarbejde med Monta, der udbyder en nem og overskuelig software løsning, hvor du som virksomhed nemt kan tilpasse din lader efter dine behov. Med Monta kan du styre din ladning og nemt administrere det via en app. Det gør det nemt at få refusion, men også nemt hvis du ønsker at stille din lader til rådighed for andre. Integrer nemt firmabiler med Monta. Du kan tilbyde gratis opladning eller mod betaling - eller variere, så nogle kan lade gratis. Det gør din virksomhed attraktiv

 

Læs mere om Monta her

Få rådgivning til at energioptimere

Vi har et stærkt hold af energispecialister, der har mange års erfaring med energieffektive løsninger til erhverv og industri. Med en energioptimering af din virksomhed er du sikker på, at du har de mest energieffektive løsninger, der både skåner miljøet, giver økonomiske fordele og højner arbejdskvaliteten.

 

Få rådgivning 

Skal vi hjælpe jer?

Jesper Storm Simonsen
Salgschef
Tlf. 25427885Send en mail
Christopher Andkjær
Servicechef, Aarhus
Tlf. 4070 3318Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram