El service - Fast elektriker til erhverv døgnet rundt

Få en fast elektriker tilknyttet fra Mariendal til at udføre elservice og elinstallationer i din virksomhed. En huselektriker vil udføre mange forskellige elinstallationer, og for os er det vigtigste, at du får den installation, der er mest optimal for netop din virksomhed.

Forside/Løsninger/Elinstallation/Elservice og elinstallation

Professionel hjælp af en fast elektriker døgnet rundt

Har du akut brug for hjælp, kan du ringe til vores døgnservice på tlf. 7010 2077, der rykker ud hver dag mellem kl. 16.00 og 07.00. Ringer du i dette tidsrum vil du komme igennem til vores døgnservice, hvis du pludselig får brug for el-teknisk assistance eller anden hjælp til dine elinstallationer. Vi udfører elservice opgaver og elinstallationer af enhver art med fokus på kvalitet.

Vores døgnservice er åben året rundt, og et telefonopkald er det eneste, der skal til for hurtig og effektiv hjælp.

Hos Mariendal Electrics får du altid professionel hjælp af en autoriseret elinstallatør. Vores døgnservice kan også udbygges til at være en rådighedsvagtordning, der garanterer, at serviceringen er påbegyndt indenfor en aftalt reaktionstid.

Din faste elektriker til din virksomhed

Ved jævnligt behov for el-teknisk assistance kan det være en stor fordel at have et fast team af elektrikere eller teknikere tilknyttet din virksomhed, der kender dine installationer og behov.

Med en fast elektriker fra Mariendal er hjælpen kun ét opkald væk, og du er sikker på at få løst din elopgave hurtigt og effektivt og efter nyeste standard og højeste kvalitet. Vi er kompetente indenfor alle elopgaver og kan desuden tilbyde din virksomhed en fast partner indenfor automation, sikring og energioptimering.

Det skal være nemt og sikkert

Som virksomhedsejer er det vigtigt at føle sig tryg, når man forlader sin virksomhed. Det optimale sikkerhedssystem holder ubudne gæster ude og giver samtidig nem og sikker adgang til dem, der har brug for det. Den rigtige sikring er afgørende for, at du kan føle dig tryg. Ved hjælp af intelligent bygningsautomation er det muligt at sikre din virksomhed og implementere intelligente løsninger, der gør hverdagen lettere for dig og dine ansatte.

Energi og C02

En energiscreening viser i de fleste tilfælde, at der er potentiale for optimering. Det gælder formentlig også i din virksomhed, hvor vedvarende energiløsninger kan hjælpe dig til et mere miljøvenligt forbrug, der samtidig letter på bundlinjen.

Din faste samarbejdspartner

Hvad enten du skal optimere dit sikkerhedssystem eller dit energiforbrug, eller bare skal have skiftet en pære, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har kompetencerne og ressourcerne til at rådgive og vejlede dig gennem alle faser, og vi står selvfølgelig for installationen af din nye løsning og det efterfølgende service.

 

Find den nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

 

Læs mere

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram