Innovative løsninger og kompetent rårdgivning til erhverv

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Løsninger

Skal vi hjælpe jer med jeres næste projekt eller serviceopgave?

Vi hjælper hver dag erhvervskunder og offentlige institutioner i det meste af landet med store og små opgaver. Uanset om i skal renovere, have udført reparation eller service, så vi kan vi hjælpe. Vi er naturligvis certificerede og autoriserede elektrikere og VVS-montører - uanset om opgaven vedrører el, automation, sikring eller køl & varme. 

Vi har også kompetencerne og kapaciteten til meget store og komplekse installationer, og vores løsninger henvender sig til et bredt spektrum af brancher. Vi følger og bistår jer i alle behovsfaser – fra rådgivning, projektering, installation, indkøring og kvalitetskontrol, til efterfølgende service og vedligeholdelse af de bestående installationer. 

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde:

Hvad siger vores kunder?

Vi har gjort det før:

"Vi har, hos Kærsgaard & Andersen, haft et godt samarbejde med Mariendal. Det har igennem hele processen været med ”ja-hatten” på.

Når man starter på en renoveringssag af denne størrelse, dukker der altid noget uventet op og tingene er ikke helt som man forventede. Her har Mariendal været super skarpe i forhold til at få løst problemstillingerne uden at det har gået ud over fremdriften."

Per Mølgaard, Byggeleder, Kærsgaard & Andersen A/S

 

Læs hvordan vi hjalp Idrætsbyen i Aalborg

Spar penge på driften med eStyring360

Overvejer i om bygningsautomatik er noget for jer? Vores system, eStyring360, klarer arbejdet for jer. Med en nem og letbetjenelig løsning kan I skaffe jer et hurtigt og overskueligt overblik over forbruget. Systemet er nemt at betjene fra en computer, tablet eller smartphone.
Bliv bare på kontoret og få overblik over forbruget i teknikrummene.

Læs vores folder og se om bygningsautomatik er noget for jer.

 

Download vores folder her

Er jeres virksomhed sikret?

Vi er specialister i løsninger inden for sikring. Vi laver brandsikringsanlæg, videoovervågning, tyverisikring. adgangskontrol og låseopgaver. Vores sikringsafdeling består af kompetente og kyndige rådgivere.

Vi ser på hele din installation og tager alle dine behov i betragtning, og derfor er sikker på at få en skræddersyet totalløsning i dialog med dig.

 

Vil du sikre din virksomhed?

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram