Køl og varme

Få et forbedret varmeforbrug hos os. Vi rådgiver, monterer, reparerer og servicerer på varmepumper i hele Nordjylland og Midtjylland. 
Forside/Køl og varme

Certificeret rådgivning til køle- og varmeløsninger

I 2019 opkøbte Mariendal den nordjyske virksomhed, Jysk Varmeservice, og sammen er vi specialister i grønne køle- og varmeløsninger for både erhvervs- og privatkunder. Vi kan tilbyde en bred og teknisk totalservice inden for energivenlige og bæredygtige varme- og ventilationsløsninger, samt køleanlæg. 

Vores team består af dygtige specialister og vi er KMO-certificeret, godkendt VE-installatør, Gas A-certificeret, Olie CR-certificeret og 50 kg. kølecertificeret med ISO9001. 

Det betyder, at vi kan varetage de fleste opgaver inden for køl og varme, og i særdeleshed:

Varmepumper (luft/luft, luft/vand, jordvarme samt service af varmepumperne)

Biobrændsel (pillefyr og halmfyr)

Chiller (Af f.eks. køling af biogas)

 

Vi rådgiver, monterer, reparerer og servicerer i det meste af Danmark. Vores team er for 6. år i træk finalister til "Årets håndværker" i kategorien "Årets Varmeservicefirma".

 

Vi er specialister i:

Er det tid til at investere i en varmepumpe?

Mariendal leverer alle slags varmepumper og vi hjælper din virksomhed igennem hele processen, fra vejledning til montering og idriftsætning og til den efterfølgende lovpligtige service og fejlfinding. 

 

Få et tilbud i dag

Skal vi rådgive dig?  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram