Hybrid varmepumpe holder First Camp varm

First Camp Bøsøre strandcamping har valgt at skifte deres gamle, udtjente pillefyr ud med 5 METROAIR I20 luft-vand varmepumper, som sørger for at holde badevandet varmt i både lokaler, svømmebassin og vandlegeplads.

Forside/Hybrid varmepumpe hjalp First Camp

Hvad er en hybrid varmepumpe?

Med en hybridløsning kobler du din nuværende varmekilde sammen med en eller flere varmepumper. 

Man kombinerer altså en varmepumpe med et fyr - enten pille-, olie- eller gasfyr.  

MetroTherm hybrid løsning var den rette for First Camp

I samarbejde med MetroTherm, som er leverandør af varmepumper, fandt vi den helt rette løsning for First Camp på Bøsøre på Fyn. 

Vi har haft et super godt samarbejde med Mariendal og MetroTherm.

Vores pillefyr brækkede ned og så skulle vi have en ny energikilde. Og First Camp vil gerne have en grøn profil, så det var helt oplagt at vi skulle prøve nogle varmepumper. Det går rigtig godt. Faktisk bruger vi slet ikke fyret", udtaler Michael Petersen. 

På First Camp blev der installeret 5 luft/vand varmepumper, som sammen med deres eksisterende pillefyr blev integreret i samme styring, så anlægget nemt kan betjenes og indstilles. Pillefyret skal supplere de 5 varmepumper, hvis de ikke kan følge med. Valget faldt på METROAIR I20 varmepumper, som udover de er yderst energieffektive også producerer ca. gange så meget energi, som de forbruger. 

Hør hvordan vi sammen med Metro Therm hjalp First Camp: 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram