Service og vedligehold af dine el-installationer ved byggeri

Hos Mariendal har du mulighed for at tegne en serviceaftale på dine el-installationer i forbindelse med fagentreprise og projektering af nybyggeri eller typehuse. 

Forside/Løsninger/Elinstallation/Service og vedligehold

Hold dine el-installationer ved lige med en serviceaftale

På baggrund af vores store erfaring med at servicere industrivirksomheder og offentlige virksomheder, herunder skoler og institutioner, boligselskaber m.m., anbefaler vi et regelmæssigt vedligehold. Det forebygger kostbare driftstop af dine el-installationer og sikrer at alle lovkrav overholdes.

Med en serviceaftale sikrer du et regelmæssigt vedligehold og en optimal drift. Vi laver et eftersyn og sikrer os, at der ikke er fejl på de installationer du lige har fået lavet i forbindelse med fagentreprise eller projektering.

Find din nærmeste afdeling nedenfor.  

Find din nærmeste afdeling her

Vores kunder er vigtige for os. Derfor har vi afdelinger spredt rundt i landet, så du altid er tæt på en Mariendal-afdeling, der hjertens gerne hører fra dig. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den rigtige løsning til dig. 

Her finder du en liste over alle vores afdelinger. Kontakt os, så svarer vi på alle spørgsmål. 

 

Læs mere

Hvad siger vores kunder?

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram