Adgangskontrol og tyverisikring til erhverv


Forside/Løsninger/Sikring/Adgangskontrol

Få fuld kontrol over adgangen til din virksomhed

Adgangskontrol giver dig fuld kontrol over, hvem der har adgang til bestemte områder og på hvilke tidspunkter. Et system til adgangskontrol gør hverdagen nem for dig og dine ansatte.

Med elektronisk adgangskontrol i din virksomhed kan du sikre, at ingen får adgang til steder og oplysninger, der ikke er relevante for deres arbejde. Det giver dig en sikkerhed og et overblik, for du vil altid vide, hvem der har adgang til specifikke lokationer.

Skulle en uautoriseret forsøge at få adgang, vil denne blive nægtet det. Som en ekstra funktion kan adgangskontrollen holde styr på medarbejdernes mødetider, sygefravær og så videre, således du konstant har overblik over, hvem der er på arbejde, og hvornår de er det.

Med andre ord får du altså total kontrol over din virksomhed med adgangskontrol i din virksomhed.  

 

Hold tyven ude med tyverisikring

Et indbrud er ikke kun ubehageligt men kan også være skyld i økonomiske og andre kostbare tab. Ved hjælp af en alarmløsning sikrer du din virksomhed mod indbrud, og for at opnå den optimale sikkerhed er det vigtigt at få den rette alarmløsning, der passet til netop din virksomhed.

Med vores tyverisikring mindskes sandsynligheden for, at tyven kan forcere døre, vinduer, kælder, lofter og andre smutveje ind i din virksomhed. Med et sikkerhedstjek kan vi se, hvor tyven kan komme ind, og vi kan i samarbejde med dig finde frem til den tyverisikring, der passer til dine behov.

Vi tilbyder selvejet tyverisikring af din virksomhed

Vi tilbyder dig selvejet tyverisikring, hvilket betyder, at du undgår dyre leasingaftaler og abonnementer med bindinger. Du er tilknyttet et vagtselskab og  med en serviceaftale sikrer du, at dit system altid er opdateret, og du kan glemme alle bekymringer om vedligeholdelsen af dit sikkerhedssystem.

Vi tilbyder en lang række løsninger inden for sikring, som alle er med til at skabe tryghed for dig og dine medarbejdere og reducere svind. De mest almindelige er:

 • Tyverialarm
 • Videoovervågning
 • Adgangskontrol
 • Tågesikring

Gør din ejendom sikker og moderne

Porttelefoni eller dørtelefon er en moderne løsning, hvor du nemt og enkelt kan låse hoveddøren op ved tryk på en knap. Du kan både få de klassiske systemer med højtalere eller de helt moderne, hvor der er et integreret kamera. 

Overvejer i om i skal investere i dør- eller porttelefoni eller har i et eksisterende anlæg, som skal udskiftes? Vi har hjulet mange boligforeninger og andelsforeninger.

Skal vi også hjælpe jer

Vil du også kontrollere dit energiforbrug?

Så er et CTS-anlæg - eller bygningsautomatik - måske noget din virksomhed. Lyder automatisk tænd og sluk, samt regulering af varme, ventilation og udluftning noget for jer?

Der er mange fordele ved et CTS-anlæg. CTS er en forkortelse for Central Tilstandskontrol og Styring og et CTS-anlæg muliggør nem og sikker kontrol af alle tekniske installationer. Udover at kontrollere installationerne er det muligt ved hjælp af fjernadgang at korrigere i indstillingerne for hver enkelt installation, således den nemt og effektivt tilpasses det nuværende behov.

 

Læs mere om bygningsautomatik her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Ring til os og få rådgivning allerede i dag

  Per Qvist
  Funktionsleder, Sikring
  Tlf. 7214 6071Send en mail

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram