Automation til landbrug

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Løsninger/Automation/Automation til landbrug

Investér i et moderne landbrug med brovægte til vejning

Til et moderne landbrug hører brovægte til. Det er vores klare holdning.

Vi er specialister i brovægtssystemer til landbrug og industri, der giver økonomiske gevinster, som kan mærkes på bundlinjen og sikrer kvalitet, kontrol og driftssikkerhed.  Har du brug for en præcis og nem løsning til at registrere vejninger, så er brovægte den eneste løsning, som kan garantere dig præcise data.

Brovægte kan bruges til afgrøde- og gødningskontrol, leveringskontrol af afgrøder og dyr og ikke mindst muligheden for at kontrollere vægten af indkøbte råvarer.

Styringssystem til administrering af data

I 2019 blev vi klar med vores eget styringsprogram til at indsamle administrere data. Systemet kan bruges til de fleste typer brovægte. Programmet adskiller sig fra andre i markedet ved at være brugervenligt og henvende sig direkte til biogas, miljøaffald og landbrug – og kan leveres med lokalt eller ved at anvende cloudbaseret dataopsamling.

Vores styringsprogram leverer blandt andet logdata, rapportering og statistikker. Styringsprogrammet gør betjeningen af brovægte simpelt via en app. Betjeningen kan blandt andet ske på kundens egen telefon eller iPad og systemet kan indstilles til at lave automatisk backup.

Mange års erfaring med styring af anlæg

Vi har mange års erfaring med styringer til korntransportanlæg, Amerikanersiloer og korntørring. Til kornstransportanlæg leverer vi alt fra styringer af de mest simple relæ-styringer og til de større industrianlæg udstyret med PLC-styringer og betjent fra PC-anlæg. Disse anlæg har ofte transportkapaciteter fra 80 t/h og op efter. Driftsikkerhed er et must for vores kunder.                          

En større og større del af høsten oplagres og tørres i amerikanersiloer. Til disse silotyper har vi været med fra de første siloer blev sat op, og vi er det stadig.

Energivenlige styringsanlæg

Vi har arbejdet meget med at gøre styringssystemerne mere bæredygtige og energivenlige. Her kan nævnes modtryksmåling, frekvensregulering og varmestyring. Spar på energien ved at opgradere ældre siloer og korntørringsanlæg med vores styringssystem.

Har i brug for tørring af korn eller frøafgrøder på plantørringsanlæg leverer vi automatiske styringer med varme og vedligeholdelses styringer her, som kan kobles på WiFi og derved har mulighed for fjernovervågning og betjening fra centralt hold eller anden lokation.

Automatisk styring af biogasanlæg

Biogasanlæg er en grøn energikilde med rigtig mange fordele. Vi har kompetente rådgivere, som er specialister i at tænke styringer til biogasanlæg – og vi har mange års erfaring. Vi leverer foruden brovægte også SRO-løsninger til biogasanlæg. SRO står for Styring, Regulering og Overvågning og det er den software, som vi bruger for at kunne overvåge og styre anlæg. Vi hjælper blandt andet landbruget med at styre den daglige ind- og udpumpning af gylle, tildeling af affaldsfedt, registrering af gastryk og driftstimer for anlægget og overvågning af og viderestilling af alarmer.

Med styring af dit biogasanlæg kan du med andre ord overvåge og dataindsamle og på den måde optimere og sikre drift og stabilitet.

 

Automatisering af produktion

Vil du øge produktiviteten i dine anlæg og styrke din konkurrenceevne? Så lad Mariendal hjælpe dig. Automation er et komplekst område, men vi er eksperter i at gøre det komplekse simpelt for dig.

Vi er specialistiser inden for automatiseret produktion og vi har et stærkt hold, som er klar til at rådgive og optimere dine anlæg. Vi kan hjælpe med styringer til biogasanlæg, industrianlæg, male/blandeanlæg, tørringsanlæg, fodringsanlæg, brovægte, korntransportanlæg, vægt- og doseringsanlæg og meget mere.

 

Komplette brovægtssystemer 

Brovægte anvendes i landbruget, på genbrugspladser , i miljøsektoren og industrien. Regelmæssig service er det bedste du kan gøre for at holde din vægt i god stand og forlænge levetiden.

Vi anbefaler derfor altid, at du tegner en serviceaftale med os

Download vores folder om brovægte

Skal vi hjælpe jer?

John Gaardbo Nielsen
Elektriker
Tlf. 4081 9291Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram