Kompetent sikring af din virksomhed

Vi er din kompetente sikkerhedspartner, når din virksomhed skal sikres mod brand, indbrud, højt svind og adgangskontrol.

Mariendal El-teknik er et af DBI certificeret firma. Dermed har vi lov til selv at projektere, installere og servicere ABA-anlæg (brandalarmering). Vi har også en afdeling med låsesmed, og vi er desuden certificeret SECURIDAN PARTNER (www.securidan.dk).

Vi har så meget, vi gerne vil fortælle.

Kontakt os for at høre mere, om hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv direkte til os

Certificeret SECURIDAN partner

Det handler om tryghed… og derfor er det kun udvalgte elinstallatører, som kan blive certificerede SECURIDAN partnere!

Mariendal er certificeret SECURIDAN partner og din kompetente sikkerhedspartner, når din virksomhed skal sikres mod brand, indbrud eller højt svind.

Du undgår langfingrede og ubudne gæster med tyverisikring og adgangskontrol, samtidig med at du skaber tryghed for dine medarbejdere.

Mariendal rådgiver og leverer alle former for sikringsløsninger såsom nyinstallationer, overvågning, dørkontrol, brandsikring og eksplosionssikring.

Automatisk Brandsikrings Anlæg (ABA)

Mariendal El-Teknik A/S er godkendt installationsfirma til salg, projektering, installation, service og vedligeholdelse inden for området ABA.

Automatisk Brandsikrings Ventilation (ABV)

Mariendal El-Teknik A/S er godkendt installatørvirksomhed inden for områderne, Brandventilation termisk samt røgudluftning. Dermed kan vi, også efter august 2014, hjælpe med salg, levering, montering, idriftsættelse og servicering af anlæg inden for disse områder.