Låsesmed

Hos Mariendal implementerer vi sikkerhedssystemer i virksomheder landet over, mens vores låsesmede hjælper virksomheder med akut behov i Nordjylland. Vi kan også hjælpe dig med briklåse, adgangskontrol og anden sikring.

Har du brug for en låsesmed?

Så er vi til rådighed døgnet rundt i Nordjylland. Vi står klar til at hjælpe dig alle døgnets timer. Vores låseafdeling har mere end 40 års erfaring.
døgnvagt: 7214 6077

Landsdækkende service

Brænder det ikke på lige nu? Så overvej alligevel, om din virksomhed har det rigtige låsesystem og den optimale sikkerhed– det er for sent, når først uheldet er ude.

Vi er eksperter inden for sikringsopgaver og tilbyder, foruden vores elektroniske sikring, også låse og mekanisk sikring. 

Vi er en erfaren og kompetent sparringspartner indenfor tyverisikring og sikkerhed, og vi finder altid den løsning, der passer til dit behov – uanset hvor du bor. Vi kan rådgive dig inden for mekanisk og elektronisk sikring - og har du brug for en låsesmed, så vi også den rette at ringe til. 

Vi implementerer sikkerhedsystemer i virksomheder og boliger landet over, mens vores låsesmede hjælper folk i nød i Nordjylland. 

Hjælp til at vælge den rigtige låseløsning?

Det er vigtigt, at dit låsesystem er fleksibelt og kan håndtere mange brugere, samtidig med at det skal holde uvedkommende ude. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvad dit behov er, når du vælger dit låsesystem, og det kan være godt for eksempel at overveje:

· Hvilke krav stiller forsikringsselskabet?
· Hvor ofte bruges indgangen?
· Skal låsen tilsluttes elektronisk adgangskontrol?

Det er alle sammen vigtige overvejelser, der er med til at optimere din sikkerhed. Et intelligent adgangssystem sikrer, at de rigtige får nem og hurtig adgang, mens ubudne gæster holdes ude.

Vi rådgiver og vejleder dig gennem hele processen fra gennemgang af dit nuværende låsesystem til købsfasen og implementering af dit nye system og efterfølgende service.

 

Læs mere om adgangskontrol her
Henrik Ib Svane
Rådgiver låsesystemer & Låsesmed
Tlf. 7214 6077Send en mail

Ring til os og få hurtig assistance af din nærmeste låsesmed

Skriv direkte til osJeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

Skriv direkte til osJeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

Ring til os
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
+45 7010 2077