Fagentreprise og projektering

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Erhverv/Projekt og byggeri/Fagentreprise og projektering

Gennemtænkt entreprise skræddersyet til jeres behov

Mariendal udfører licitations- og entrepriseopgaver med projektudvikling, rådgivning og udførelse. Vi rådgiver og leverer store og små entrepriseopgaver.

Vi står for alt fra projektering og projektledelse til arbejdets udførelse og den efterfølgende service og vedligehold af projektet.

Vi specialiserer os i erhvervsbyggeri og nybyggeri

Hos Mariendal får du driftssikre løsninger, der er gennemtestet før levering. Vores el-projekt afdeling har specialisereret sig i erhvervsbyggeri og nybyggeri, herunder også renovering, ombygning og udvidelser af butikscentre, kontorejendomme, større boligbyggerier og industriinstallationer. Vi opfører årligt ca. 60.000 kvadratmeter byggeri med kvalitetsinstallationer inden for el, køl & varme, sikring og automation.   

Vi står for alt fra projektering og projektledelse til arbejdets udførelse og den efterfølgelende service og vedligehold og vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører.

Skal vi med i jeres næste projekt?  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Har du brug for adgangskontrol eller brandsikring?

  Du kan sikre din ejendom eller byggeri på mange måder - og vores erfaring viser, at det er bedre at forebygge og være på forkant. Vi kan hjælpe med alt fra brandsikringsanlæg, adgangskontrol, låseopgaver, videoovervåning og porttelefoni. 

   

   

  Læs mere

  Hvad siger vores kunder?

  Kim Kaldahl Jensen
  Funktionschef, El-projekt
  Tlf. 2542 7768Send en mail
  Johan Undermann Poulsen
  Direktør
  Tlf. 2542 7722Send en mail

  Har du brug for rådgivning til det næste projekt?

  Skriv direkte til os   Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

   Ring til os
   Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
   +45 7010 2077