Lærlinge i Mariendal

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Lærlinge i Mariendal

Vil du med på holdet?

At levere kvalitet er en del af vores DNA – Også når det kommer til lærlinge!

Med en uddannelse som elektriker fra Mariendal vil du få gode karrieremuligheder, både hos os og i branchen som helhed. Vi mener selv, at vi er i stand til at tilbyde vores lærlinge et rigtig godt arbejds- og læringsmiljø.

Elektrikeruddannelsen er en spændende uddannelse med et hav af muligheder

Selve uddannelsen har en længde på 4 – 4 ½ år, hvor de første 2 ½ år er fastlagte og ens for alle. Herefter har du, i samarbejde med dit praktiksted, selv mulighed for at tilrettelægge din videre uddannelse, så du opnår specialisering indenfor lige netop det, der interesserer dig. Vi tilbyder  blandt andet specialisering indenfor:

Bygningsautomatik

Installationsautomatik

Styrings- og reguleringsteknik

Kommunikationsteknik

For at komme i gang med elektrikeruddannelsen, skal du som minimum have folkeskolens afgangseksamen.

Kompetencen gør forskellen!

Vi tilbyder kompetencer indenfor El, Sikring, Køl & varme og Automation. Vi arbejder hele tiden med øje for at tilbyde kunderne værdiskabende eltekniske totalløsninger, hver dag. Som lærling i Mariendal vil du dermed også få mulighed for, at opnå et indblik i mange af el-branchens forskellige kompetenceområder, samt blik for hvordan den bedste totalløsning på tværs af kompetencer skabes.

Lærlinge med muligheder

Vi arbejder hele tiden på at optimere uddannelsen for vores lærlinge, så de sikres de bedste forudsætninger, for at udvikle sig til kompetente elektrikere indenfor deres specialiseringsområde. Vi tror på at rotationsmulighederne, såvel internt som eksternt, er med til at sikre vores lærlinge muligheden for en bred og alsidig uddannelse.

En god arbejdsplads

Vi betragter vores medarbejdere som vores absolutte kerne ressource. Vi ønsker derfor at passe godt på dem bl.a. gennem inspirerende arbejdsforhold, og vi har naturligvis det højeste niveau inden for sikkerhedsforanstaltninger. Det er af stor vigtighed for os, at vores medarbejdere trives og vil være hos os i mange år. 

Hvert år afholder vi en stor Oktoberfest for alle medarbejdere, og så deltager vi sammen på DHL stafet i Aarhus og Aalborg. I vores medarbejderapp kan du finde oplysninger om andre arrangementer, deltage i fede konkurrencer eller nominere din kollega til Kvartalets Bedste Kollega. I Mariendal fejrer vi nemlig kollegaskab og hvert kvartal vinder to kolleger en fin gave. Alle nominerede i løbet af året deltager desuden i konkurrencen om at vinde titlen Årets Bedste Kollega. 

Vil du vide mere om det at være lærling i Mariendal, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 2077 eller sende os en uopfordret ansøgning via vores JobAgent.

Lærlingelegat

Forud for svendeprøven kan nærmeste leder indstille lærlinge til Mariendals Lærlinge-legat. Indstillingen sker på baggrund af lederens vurdering af mødestabilitet, lærlingens kompetencer samt væremåde i forhold til Mariendals værdier.

Lærlinge, der indstilles til legatet, vil desuden modtage en kontant bonus på 10.000,- kr., hvis han/hun udlæres med fagets medalje. De udbetales sammen med førstkommende lønudbetaling. Bonussen er skattepligtig samt ferie- og pensionsberettiget. Det er en forudsætning for at modtage bonus, at lærlingen forud for svendeprøven er indstillet til legatet.

 

Se vores ledige stillinger her

Vi tilbyder medarbejdere

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der hele tiden er gang i den; hvor kunderne er i centrum, og hvor kvaliteten forventes at være i top. Derfor lægger vi stor vægt på fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen.

For vi har et mål, og det er, at vi gerne vil være førende på markedet. Det kan vi kun opnå ved at arbejde sammen – med kunderne og med hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af teamet.

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram