Lærlinge i Mariendal

Hos Mariendal kombinerer vi teknisk godt håndværk med lokal forankring. Det betyder stærke og innovative løsninger hele vejen rundt, der også fremadrettet skaber værdi for din virksomhed.

Forside/Lærlinge i Mariendal

Vil du med på holdet?

At levere kvalitet er en del af vores DNA – Også når det kommer til lærlinge!

Med en uddannelse som elektriker fra Mariendal vil du få gode karrieremuligheder, både hos os og i branchen som helhed. Vi mener selv, at vi er i stand til at tilbyde vores lærlinge et rigtig godt arbejds- og læringsmiljø.

 

Elektrikeruddannelsen er en spændende uddannelse med et hav af muligheder

Selve uddannelsen har en længde på 4 – 4 ½ år, hvor de første 2 ½ år er fastlagte og ens for alle. Herefter har du, i samarbejde med dit praktiksted, selv mulighed for at tilrettelægge din videre uddannelse, så du opnår specialisering indenfor lige netop det, der interesserer dig. Vi tilbyder specialisering indenfor:

Bygningsautomatik

Installationsautomatik

Styrings- og reguleringsteknik

Kommunikationsteknik

For at komme i gang med elektrikeruddannelsen, skal du som minimum have folkeskolens afgangseksamen.

 

Mariendal – Kompetencen gør forskellen!

Vi tilbyder kompetencer indenfor El, Sikring, Køl & varme og Automation. Vi arbejder hele tiden med øje for at tilbyde kunderne værdiskabende eltekniske totalløsninger, hver dag. Som lærling i Mariendal vil du dermed også få mulighed for, at opnå et indblik i mange af el-branchens forskellige kompetenceområder, samt blik for hvordan den bedste totalløsning, på tværs af kompetencer, skabes.

 

Lærlinge med muligheder

Vi ønsker at sikre vores lærlinge en optimal uddannelse indenfor lige netop deres interesseområde. Derfor har vi som noget særligt indgået samarbejder vedrørende lærlingerotation. På nuværende tidspunkt er Mariendal en del af MARLOD’s Maritime Lærlingeordning. Et samarbejde, der for vores del startede i august 2015, hvor vi indgik samarbejde med Soft & Teknik A/S samt MAN Diesel og Turbo A/S om en lærlingedeleordning. Med et sådant samarbejde får vores lærling en unik mulighed, for i sin læretid, at blive en del af tre stærke virksomheder, med hver sine forskelligartede kompetenceområder.

Vi arbejder hele tiden på at optimere uddannelsen for vores lærlinge, så de sikres de bedste forudsætninger, for at udvikle sig til kompetente elektrikere indenfor deres specialiseringsområde. Vi tror på at rotationsmulighederne, såvel internt som eksternt, er med til at sikre vores lærlinge muligheden for en bred og alsidig uddannelse.


Lærling i rotation

Den nuværende montør i Mariendal, Rune Korshøj, var som lærling tilknyttet en rotationsordning i Mariendal. Om sin tid som rotationslærling udtaler Rune:

”Med rotationsordningen har jeg fået mulighed for at stifte bekendtskab og opbygge et stort kendskab til de forskellige områder af el-branchen. Derudover har ordningen styrket min evne til at omstille mig, både i forhold til hvem jeg arbejder sammen med, men også i forhold til hvilket udstyr, der bruges”

 

Efter endt læretid blev han tilbudt at blive i Mariendal, et tilbud han takkede ja til:

”Da jeg så mulighed for udvikling i automationsafdelingen var dette attraktivt. Samtidig havde jeg nogle rigtig gode kollegaer omkring mig, hvilket også havde stor betydning for mit valg”

 

Medarbejderne – Vores stærkeste kort

Vi betragter vores medarbejdere som vores absolutte kerneressource. Vi ønsker derfor at passe godt på dem bl.a. gennem inspirerende arbejdsforhold, og vi har naturligvis det højeste niveau inden for sikkerhedsforanstaltninger. Det er af stor vigtighed for os, at vores medarbejdere trives og vil være hos os i mange år!

 

Antal lærlinge i Mariendal

Vi har, pr. maj 2020, 48 lærlinge, der er fordelt på vores afdelinger rundt om i landet.

Aalborg 

Pandrup 

Vester Hassing 

Frederikshavn 

Brønderslev 

Aarhus 

Skagen 

Hals 

En af lærlingene i Mariendal er Kristian, der er i lære som installationstekniker i Serviceafdelingen i Aalborg.


Om sin læretid i Mariendal fortæller Kristian følgende:

”Jeg er halvvejs med min uddannelse, og har i hele min læretid været her i Mariendal. Jeg føler mig rigtig godt tilpas her og selvom der er mange forskellige mennesker, som man lige skal lære at kende, tog alle godt imod mig dengang jeg startede herude.”

Noget af det Kristian fremhæver som det gode ved at være i lære i Mariendal er, at det er en stor virksomhed med store projekter, som lærlingene også kommer med ud til. Så der er i Mariendal mulighed for at opleve en masse indenfor fagområdet.

”Man føler sig velkommen som lærling her i Mariendal – især hvis man vil arbejde”, afslutter Kristian med et smil.

Kristian vil gerne anbefale andre  at søge en læreplads ved Mariendal. Selv håber han, at han får mulighed for at fortsætte efter endt læretid.

 

Mariendal – En god arbejdsplads

Vil du vide mere om det at være lærling i Mariendal Electrics, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7010 2077 eller sende os en uopfordret ansøgning via vores JobAgent.

Vi tilbyder medarbejdere

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der hele tiden er gang i den; hvor kunderne er i centrum, og hvor kvaliteten forventes at være i top. Derfor lægger vi stor vægt på fællesskab og samarbejde på arbejdspladsen.

For vi har et mål, og det er, at vi gerne vil være førende på markedet. Det kan vi kun opnå ved at arbejde sammen – med kunderne og med hinanden. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores medarbejdere føler sig som en del af teamet.

 

Se vores ledige stillinger her

Skriv direkte til os  Jeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  [contact-form-7 id="18446" title="Energi_exit"]
  <div role="form" class="wpcf7" id="wpcf7-f18446-o2" lang="en-US" dir="ltr"> <div class="screen-reader-response"><p role="status" aria-live="polite" aria-atomic="true"></p> <ul></ul></div> <form action="/laerlinge-i-mariendal/#wpcf7-f18446-o2" method="post" class="wpcf7-form init" novalidate="novalidate" data-status="init"> <div style="display: none;"> <input type="hidden" name="_wpcf7" value="18446" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_version" value="5.5.6" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_locale" value="en_US" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_unit_tag" value="wpcf7-f18446-o2" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_container_post" value="0" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_posted_data_hash" value="" /> <input type="hidden" name="_wpcf7_recaptcha_response" value="" /> </div> <div class="input_group"> <span class="wpcf7-form-control-wrap text-552"><input type="text" name="text-552" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text" aria-invalid="false" placeholder="Virksomhed" /></span> </div> <div class="input_group"> <span class="wpcf7-form-control-wrap tel-286"><input type="tel" name="tel-286" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-tel wpcf7-validates-as-tel" aria-invalid="false" placeholder="Telefonnummer" /></span> </div> <div class="input_group"> <span class="wpcf7-form-control-wrap email-388"><input type="email" name="email-388" value="" size="40" class="wpcf7-form-control wpcf7-text wpcf7-email wpcf7-validates-as-email" aria-invalid="false" placeholder="Email" /></span> </div> <p><span class="wpcf7-form-control-wrap checkbox-privacy-policy"><span class="wpcf7-form-control wpcf7-checkbox wpcf7-validates-as-required"><span class="wpcf7-list-item first last"><input type="checkbox" name="checkbox-privacy-policy[]" value="Jeg har læst og accepterer" /><span class="wpcf7-list-item-label">Jeg har læst og accepterer</span></span></span></span> <a href="https://mariendal.dk/privacy-policy/">Privatlivspolitikken</a></p> <span class="wpcf7-form-control-wrap recaptcha"><span data-sitekey="6LfLzKUZAAAAAIir4YLtBw-A14XL4_2W9-V06CRd" class="wpcf7-form-control g-recaptcha wpcf7-recaptcha"></span> <noscript> <div class="grecaptcha-noscript"> <iframe src="https://www.google.com/recaptcha/api/fallback?k=6LfLzKUZAAAAAIir4YLtBw-A14XL4_2W9-V06CRd" frameborder="0" scrolling="no" width="310" height="430"> </iframe> <textarea name="g-recaptcha-response" rows="3" cols="40" placeholder="reCaptcha Response Here"> </textarea> </div> </noscript> </span> <p><input type="submit" value="Send" class="wpcf7-form-control has-spinner wpcf7-submit" /></p> <div class="wpcf7-response-output" aria-hidden="true"></div></form></div>