Fra lærling til svend: flere nye talenter i Mariendal

2020 er for alvor skudt i gang, og i løbet af årets første måned har vi sagt tillykke til hele fire lærlinge, der er blevet udlært. Jimmy fra Brønderslev, Bubber fra Århus og Anders og Torbjørn fra Aalborg. De blev alle fejret i deres respektive afdelinger og fik klapsalver og lykønskninger med på vejen fra kollegaerne.

Torbjørn fra Aalborg fik en særlig anerkendelse, da han med sin store indsats gennem sin læreperiode og topkarakterer til sin prøve blev hædret med Fagets Medalje og dertil honoreret med 10.000 kr. fra Mariendal. Torbjørn fortsætter sammen med Anders i Mariendal, og vi ser meget frem til det videre samarbejde med de to spirende el-talenter.

Forside/Fra lærling til svend: flere nye talenter i Mariendal

Overvejer du at blive elektrikerlærling?

I Mariendal gør vi en dyd ud af skabe et sundt arbejds- og læringsmiljø for vores lærlinge. Vi ønsker at give dig som lærling de bedste forudsætninger for din uddannelse her og nu, og når du er færdigudlært.  Derfor får du som lærling i Mariendal mulighed for at prøve kræfter med flere af elbranchens specialer inden for el, sikring, energi, industriautomation og CTS.

Vi tror på, at vi er stærkest sammen, og det er vores fælles kompetencer, der gør forskellen – derfor får du også som lærling lov at tage et stort ansvar og kaste dig over mange forskellige typer af opgaver. Læs mere om at være lærling i Mariendal her.

 

Læs mere

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram