27. januar 2020

2020 er for alvor skudt i gang, og i løbet af årets første måned har vi sagt tillykke til hele fire lærlinge, der er blevet udlært. Jimmy fra Brønderslev, Bubber fra Århus og Anders og Torbjørn fra Aalborg. De blev alle fejret i deres respektive afdelinger og fik klapsalver og lykønskninger med på vejen fra kollegaerne.

 

    
Anders, service Aalborg                                               Bubber. service Århus 

 

Torbjørn fra Aalborg fik en særlig anerkendelse, da han med sin store indsats gennem sin læreperiode og topkarakterer til sin prøve blev hædret med Fagets Medalje og dertil honoreret med 10.000 kr. fra Mariendal. Torbjørn fortsætter sammen med Anders i Mariendal, og vi ser meget frem til det videre samarbejde med de to spirende el-talenter.

 

                                                           Torbjørn, service Aalborg 

Overvejer du at blive elektrikerlærling?

I Mariendal gør vi en dyd ud af skabe et sundt arbejds- og læringsmiljø for vores lærlinge. Vi ønsker at give dig som lærling de bedste forudsætninger for din uddannelse her og nu, og når du er færdigudlært.  Derfor får du som lærling i Mariendal mulighed for at prøve kræfter med flere af elbranchens specialer inden for el, sikring, energi, industriautomation og CTS.

Vi tror på, at vi er stærkest sammen, og det er vores fælles kompetencer, der gør forskellen – derfor får du også som lærling lov at tage et stort ansvar og kaste dig over mange forskellige typer af opgaver. Læs mere om at være lærling i Mariendal her.