Styretavler til Automation

Vi producerer og fremstiller egne styretavler, hovedtavler, el-tavler, gruppetavler til maskinstyringer og produktionsanlæg i vores tavleværksted i Brønderslev

Forside/Løsninger/Automation/Protected: Styretavler

Styretavler til automation i alle størrelser

I Mariendal har vi fokus på at sikre driftssikkerhed og funktionalitet i jeres hverdag. Derfor kan vi med vores egen tavleproduktion, gøre det muligt at tilpasse tavlerne til dit behov, uanset størrelsen og kompleksiteten. Tavlerne opbygger vi fra jeres ønsker og behov. Det er samtidig jeres sikkerhed for, at tavlen er kvalitetssikret og lever op til dokumentation og krav.

Vi prioriterer godt håndværk, brugervenlighed og service når vi producerer en styretavle. Vi har tavlekonstruktører og tavlemontører ansat, som hver dag sørger for, at de tavler vi producerer til automationsprojekter rundt om i landet, lever op til vores kunders krav.
Vi har dygtige og faglige rådgivere med mange års erfaring til rådighed, som kan hjælpe med at finde den bedste løsning til dit tavleprojekt- uanset hvor kompleks en løsning skal være.

Vi leverer og producerer fordelingstavler, styretavler, hovedtavler, eltavler og gruppetavler.
til procesanlæg, maskiner, transportanlæg og køleanlæg. Alle vores tavler kan også leveres i rustfri løsninger ind til fødevareindustrien.

Ingen opgaver er for små - eller for store.
Send en mail og få et tilbud

Husk serviceaftalen

Vores løsninger inkluderer altid muligheden for en serviceaftale, som fremtidssikrer jeres anlæg. Sammen kan vi skræddersy den rigtige løsning til jer.

Samtidig har vi døgnservice og vagtordning til rådighed. 

 

Bestil et tilbud

Lad Cobots hjælpe i produktionen

Mariendal har indgået et samarbejde med Lead Robotics, der leverer kollaborative robotter – såkaldte Cobots. Cobots er skabt til at kunne samarbejde med mennesker. De kan assistere medarbejdere ved f.eks. manuelt opslidende eller ensformige opgaver eller køre produktionen videre, selv når arbejdsdagen er slut. Samarbejdet betyder, at Mariendal nu er forhandlere af Aubo Cobots.

 

Læs mere

Hvad siger vores kunder?

Skal vi hjælpe jer?

Jesper Storm Simonsen
Salgschef
Tlf. 25427885Send en mail

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram