Nyt samarbejde med Cobots 

Mariendal har indgået et samarbejde med Lead Robotics, der leverer kollaborative robotter – såkaldte Cobots. Cobots er skabt til at kunne samarbejde med mennesker. De kan assistere medarbejdere ved f.eks. manuelt opslidende eller ensformige opgaver eller køre produktionen videre, selv når arbejdsdagen er slut. Samarbejdet betyder, at Mariendal nu er forhandlere af Aubo Cobots.

Forside/Aubo Cobots skal hjælpe Mariendals kunder

Robotter skal automatisere og effektivisere produktionen for Mariendals kunder

Forestil dig, at du ikke behøver lukke produktionen ned, fordi dine medarbejdere har fri. Eller at din produktion kan være dobbelt så hurtig. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er snart hverdagen for Mariendals kunder. Mariendal har nemlig indgået et samarbejde med Lead Robotics, som forhandler Aubo Cobots.
Kollaborative robotter – eller cobots – kan hjælpe virksomheders medarbejdere med at undgå opslidende arbejder med ensformige opgaver eller være en hjælp i produktionen. Medarbejdere kan varetage flere maskiner ad gangen eller løse andre opgaver, fordi Cobots’ hjælper med at holde produktionen i gang.

Vil man i gang med at automatisere sin forretning, er Cobots en prisfornuftig investering, som hurtigt betaler sig hjem. Med denne nye forhandleraftale åbnes også muligheden for i endnu højere grad at lave netop den løsning, som er bedst for kunderne.
Vil du automatisere din forretning? Så læs mere her

Cobots er nem måde at komme i gang med at automatisere sin forretning på. Det er sådan set relevant for alle, som har en produktion med mange manuelle gentagende processer – fx gentagende løft. Lead Robotics samarbejder også med en seriøs leverandør af 3D-print og skanning og det betyder, at vores kunder får bedre mulighed for at få specialtilpassede løsninger på et helt nyt niveau – og så er det en god investering”, udtaler Funktionschef for Automation i Mariendal, Hans Peter Andersen

Cobots kan i modsætning til store robotter arbejde tæt sammen med menneskerne, og med stor variation i deres bevægelighed er de i stand til at udføre opgaver, som er for opslidende for mennesker, fordi ensformigheden i arbejdet giver risiko for skader. Og de gør med stor præcision. Samtidig kan de tage det det ensformige arbejde, og dermed minimere risikoen for skader.

 

En cobot vejer mindre end en robot og skal ikke stå i en kasse for sig selv. Det gør dem oplagte til at indgå i produktionen som en hjælp til medarbejderne.

For Lead Robotics er samarbejdet med Mariendal et stort skridt i forhold til dække de områder, hvor Mariendal allerede i dag er en stor spiller. De har hele paletten i forhold til rådgivning, programmering og installation og efterfølgende service. Derfor er Mariendal en vigtig spiller for os i forhold til at hjælpe folk i gang med at automatisere”, udtaler Head of Sales i Lead Robotics, André Nørgaard

 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram