Om Mariendal

Mariendal Electrics er en af Danmarks største installationsvirksomheder, med hovedsæde i Aalborg. Vi er kendt som en serviceminded og kompetent samarbejdspartner indenfor El, Sikring, Energi, Marine, Automation og IT, der tilbyder fremtidssikrede totalløsninger, der skaber værdi for vores kunder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Din foretrukne leverandør af El-tekniske løsninger

Vi opfatter os selv som foregangsmænd i de store forandringer, der er sket fra at være den traditionelle el-installatør til totalleverandør af integrerede tekniske løsninger. En udvikling som helt sikkert vil fortsætte med uformindsket styrke de kommende år - og vi har tænkt os fortsat at være i front. 

Det handler om værdi

Det er en grundholdning for os, at levere totalløsninger, der skaber værdi for vores kunder. Her handler det om at bruge vores viden og faglige dygtighed effektivt. Det gør vi ved i alle sammenhænge at tænke os om og gennemføre de løsninger, der er fremtidssikrede og bedst muligt opfylder vores kunders ønsker og behov.

Vi tilbyder fremtidssikrede løsninger, hvor alle forretningsområder er integrerede. Vores specialister er altid klar til at rådgive om, hvilke fordele der er ved at bruge Mariendal som totalleverandør. 

Mariendal beskæftiger i dag flere end 200 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Aalborg og 7 afdelinger i Danmark. 
Mariendal er en serviceminded virksomhed, hvor medarbejdere og ledelse står sammen om de fælles mål og udfordringer, der stilles til markedsledende aktører i branchen. 

Vores strategi i Mariendal

  • Med kunden i centrum tilbyder vi værdiskabende løsninger indenfor El - Sikring - Energi - Marine - Automation og IT.
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk