Svendebrev, topkarakter, medalje og fast arbejde

Forside/Svendebrev, topkarakter, medalje og fast arbejde

3½ år er overstået som dele-lærling og Nick Pedersen kan nu kalde sig elektriker.

Vi er stolte over at vi kan sende Nick ud i verden med topkarakterer på skolen og til svendeprøven, Fagets medalje, El-installatør Steen Jørgensens legat med begrundelsen: ”En god håndværker, en god kammerat og en god kollega” samt 10.000kr. på lommen.

Vi ønsker Nick alt godt fremover og takker MAN Energy Solutions og Soft & Teknik for et rigtig godt samarbejde omkring vores dele-lærlinge.

Overvejer du at blive elektrikerlærling?

I Mariendal gør vi en dyd ud af skabe et sundt arbejds- og læringsmiljø for vores lærlinge. Vi ønsker at give dig som lærling de bedste forudsætninger for din uddannelse her og nu, og når du er færdigudlært.  Derfor får du som lærling i Mariendal mulighed for at prøve kræfter med flere af elbranchens specialer inden for el, sikring, energi, industriautomation og CTS.

Vi tror på, at vi er stærkest sammen, og det er vores fælles kompetencer, der gør forskellen – derfor får du også som lærling lov at tage et stort ansvar og kaste dig over mange forskellige typer af opgaver. Læs mere om at være lærling i Mariendal her.

 

Læs mere

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram