Nyt vigtigt samarbejde skal sikre industrikunder mere oppetid

Forside/Nyt og vigtigt samarbejde skal sikre industrikunder mere oppetid

Mariendal Electrics opruster i Nordjylland med nyt samarbejde, der skal dække hele forretningen for industrikunder. Det nye samarbejde betyder, at kunder nu kan den fulde pakke inden for industriservice hos Mariendal Electrics.

Vigtigt at servicere vores kunder

April starter godt for Mariendal Electrics. Brønderslev-afdelingen har travlt, og med hjælp fra Hjørring Elektro Service er den sidste brik faldet på plads, så vi nu er i stand til at tilbyde vores industrikunder den bedste service i branchen og den fulde pakke inden for industriel service.

”Vi har rigtig travlt, og med hjælp fra Hjørring Elektro kan vi hjælpe vores kunder med alle former for industriel service. Det gør det nemt og simpelt for vores kunder”, udtaler Jacob Houmand Jørgensen, Leder af Industriservice i Mariendal Electrics.

Hjørring Elektro Service har over 30 års erfaring og er specialister i fejlfinding, reparation og salg af motorer til industribranchen.

Elektromekaniker og Maskinmester Martin Nordenbæk fra Hjørring Elektro Service er glad for at kunne hjælpe Mariendal Electrics: ”Vi har stor erfaring i branchen, og vi ved, at det giver en stor fleksibilitet for kunderne, når vi hjælpe Mariendal Electrics. Vi fortsætter naturligvis stadig med at servicere vores egne kunder i samme stil som altid. Vi er meget tilfredse med at kunne hjælpe Mariendal Electrics med det, som vi er bedst til.”.

 

360° service 

Mariendal Electrics kan nu tilbyde industrikunder alt inden for:

 • Automation
 • Energi- og procesoptimering
 • Tavleproduktion
 • Industriservice
 • Elektro service – med hjælp fra Hjørring Elektro Service
 • El-installation

”Vi dækker i forvejen vores industrikunder rigtig godt, men med den sidste brik er vi nu i stand til at dække hele kundens forretning, og det giver en tryghed for kunderne at vide, at vi tager deres forretning seriøst og gør vores for at sikre maksimal oppetid og driftssikkerhed. Det er vi meget stolte af”, siger Salgschef Johan Ungermann Poulsen. 

For Mariendal Electrics kunder betyder det også, at de fremover kun behøver én kontakt, og det gør det nemt og simpelt at få hjælp og vejledning til alle former for industriservice.

Har du brug for industriservice? Så kontakt Jacob Houmand Jørgensen, leder af industriservice på 5184 4959.

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram