Nøgleordene er service og kvalitet

Hos Mariendal Electrics skal det være nemt at være kunde. Ny organisering i Vester Hassing og Hals skal sikre kunderne fortsat høj service og kvalitet.

Hos elinstallatøren Mariendal i Vester Hassing har man netop budt velkommen til Lars Bærentsen som ny afdelingsleder. Han afløser den tidligere afdelingsleder, Palle Kristensen, som efter mange års god og tro tjeneste hos Mariendal Electrics har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen.

»I Vester Hassing og Hals er Mariendals kernekompetencer traditionel elservice til private og erhverv, landbrugsinstallationer samt bolig-og erhvervsbyggerier. De lokale medarbejderes kompetencer og deres indgående kendskab til området er hele forudsætningen for forretningen – uden dem var der intet fundament at drive lokale afdelinger på«, fastslår Mariendals nordjyske regionschef, Søren Bundgaard.

For fortsat at imødekomme kundernes behov har Mariendal i forbindelse med Lars Bærentsens tiltrædelse valgt at samle ledelsesopgaven i ét fælles team for Vester Hassing og Hals med forretningsområderne ’Service og installation’ og ’Byggeri og rådgivning’. Det nye, lokale lederteam skal i samarbejde sikre videreudviklingen af Mariendals elinstallationsforretning i området.

En gammel kending i spidsen for serviceforretningen
I spidsen for Mariendals serviceforretning i Vester Hassing og Hals med døgnservice i hele Sydøstvendsyssel er fremover elinstallatør Michael Lund Jensen. Michael Lund Jensen er tidligere ejer af Lund El Hals ApS og blev sammen med sit team af serviceelektrikere en del af Mariendal Electrics i slutningen af 2017.

Gang i byggeriet
»I Vester Hassing har vi gennem længere tid haft et højt aktivitetsniveau inden for bolig- og erhvervsbyggeri«, fortæller Søren Bundgaard. Han fortsætter: »Med ansættelsen af Lars Bærentsen dedikerer vi nu en lokal afdelingsleder til vores mange byggeprojekter i området«.

Ny afdelingsleder er hentet lokalt
Den nye afdelingsleder i Vester Hassing, Lars Bærentsen, har solid erfaring fra elinstallationsbranchen. Han er udlært elektriker tilbage i 1991 hos Erik Fals i Vestbjerg. Sidenhen har han uddannet sig til elinstallatør og arbejdet som både afdelingsleder og projektleder for forskellige jyske installatører.

 »Min overordnede opgave er at udvikle og lede bolig- og erhvervsprojekter med den stærke lokale forankring og vores tekniske specialer som fundament«, fortæller Lars Bærentsen. Han fortsætter: »Mariendal er en stærk nordjysk installatør med en bred vifte af tekniske kompetencer. Jeg glæder mig derfor over at være en del af holdet og ser frem til, i samarbejde med min nye kollega Michael Lund Jensen, at bidrage til videreudviklingen af forretningen«.

Lars Bærentsen er lokalkendt i området, idet han bor i Stae lidt nordvest for Vester Hassing. Gennem årene har han været aktiv i den lokale foreningsverden. Blandt andet har han været engageret i Stae Borgerforening, Stae-Vester Hassing Samråd og været frivillig hjælper til Limfjordsfesten i Vester Hassing

Hos elinstallatøren, Mariendal Electrics, har man for nylig budt velkommen til Lars Bærentsen (TV) som ny afdelingsleder i Vester Hassing. Lars Bærentsen skal blandt andet stå i spidsen for bolig- og erhvervsbyggerier og i samarbejde med Michael Lund  Jensen fra Mariendals afdeling i Hals (TH) sikre videreudvikling af forretningen i Sydøstvendsyssel. (Foto: Mariendal Electrics)

 

Læs mere
Forside/Nøgleordene er service og kvalitet

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram