Mariendal Electrics kåret som en del af Årets Håndværkerteam 2020

Hvert år kårer TopDanmark Forsikring Årets Håndværkerteam blandt deres partnere og hylder de virksomheder, der har leveret en enestående præstation og med engagement og samarbejdsvilje har hjulpet og vejledt kunder. 

Sammen med Finn A. Christensen A/S, Vrå Varmesmedie, Bangsminde og Polygon DB A/S kunne vi i år løbe med sejren, og det er vi naturligvis stolte af; ”Det er fedt at være en del af et team – både team 27 og teamet i Mariendal - der formår at servicere og hjælpe kunderne i en sådan grad, at vi vinder priser for det”, fortæller Rene Pedersen, der repræsenterede Mariendal Electrics og var med på Restaurant Smørgåsen i Frederikshavn, hvor overrækkelsen fandt sted.

TopDanmarks Driftschef Thomas Fenger Falbrik sagde blandt andet i sin tale til virksomhederne: ”I har udmærket jer med empati og forståelse for kundernes udfordringer, og samtidig sikret vores skadelidte kunder en hurtig og effektiv håndværksmæssig hjælp, af høj kvalitet og ikke mindst til konkurrencedygtige priser”.

Samarbejde, engagement og ordentlighed er nogle af de værdier, vi arbejder efter i Mariendal, og vi gør os altid umage. Derfor er denne pris en stor anerkendelse af vores daglige arbejde, som vi sætter stor pris på”, tilføjer Rene Pedersen.

Forside/Mariendal Electrics kåret som en del af Årets Håndværkerteam 2020

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram