Mariendal Electrics indgår strategisk partnerskab med Siemens

Vi har indgået et strategisk partnerskab med Siemens på deres bygningsautomatiksystem.

Vi udvider forretningen

Mariendal Electrics har indgået et strategisk partnerskab med Siemens på løsninger til kunder, der enten har eller ønsker et Siemens-system til at varetage deres bygningsautomatik. Partnerskabet er et stort skridt for Mariendal Electrics, som nu kan tilbyde kunderne at supportere et stærkt brand.

"Med partnerskabet med Siemens får vi nu en unik mulighed for at hjælpe flere kunder. Samarbejdet med Siemens betyder, at vi kan udvide vores forretning inden for CTS og bygningsautomatik, og det får kunderne gavn af. Siemens er en af de helt store spillere på markedet", udtaler Direktør for Drift og Salg, Johan Ungermann Poulsen

At Mariendal Electrics er blevet udvalgt som partner er noget, som Johan Ungermann Poulsen er meget stolt af. ”Siemens er et stærkt brand, og vi er virkelig stolte af at være udvalgt som partner, når det kommer til bygningsautomatiksystemer. For kunderne betyder det også mere fleksibilitet, hvis de ønsker et Siemens-system til at varetage deres bygningsautomatik eller allerede har et eksisterende Siemens-system. Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet”.

 

Er bygningsautomatik noget for jer?

Bygningsautomatik er med til at automatisere virksomheders sikkerhed og forbrug. Med få enkle skridt kan man komme i gang med optimere på forbrug på eksempelvis lys, varme, ventilation og udluftning, og kontrollere forbruget til gavn for både miljøet, medarbejdernes arbejdsforhold og virksomhedens bundlinje. Systemerne er nemme at betjene og kan nemt tilpasses virksomhedens nuværende behov.

 

Læs mere
Forside/Mariendal Electrics indgår strategisk partnerskab med Siemens

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram