Mariendal El-Teknik indgår strategisk samarbejde på Sjælland

Frandsen El A/S overtages

Mariendal El-Teknik A/S fokuserer kræfterne og har pr. 1. december 2018 indgået et strategisk samarbejde med mangeårig samarbejdspartner i Securidan Alarmsystem, Frandsen El A/S, som overtager Mariendals aktiviteter inden for el-service og sikring på Sjælland. Mariendals sjællandske entrepriseopgaver fortsætter med ledelse fra projektafdelingerne i Jylland. Aftalen har ingen betydning for Mariendals øvrige aktiviteter i Danmark.

»Det er et udtryk for en markedstilpasning, at vi overdrager vores sjællandske aktiviteter inden for el-service og sikring til vores mangeårige samarbejdspartner, Frandsen El A/S«, siger adm. direktør Keld Ramlov. Han understreger samtidig, at Mariendals igangværende entrepriseopgaver på Sjælland vil blive videreført med ledelse fra projektafdelingerne i Jylland.

Vækst via fokus
»I Mariendal arbejder vi løbende med at konsolidere og udbygge vores forretning, hvor vi allerede har en stærk position – og vi investerer i markeder med størst potentiale, mens vi tager strategiske beslutninger om at forlade andre«, siger adm. direktør Keld Ramlov. Han fortsætter:

»I øjeblikket er Mariendals største vækstpotentiale i det jyske. Derfor giver det god mening at få frigjort nogle ressourcer, så vi kan fokusere indsatsen her«.

Beslutningen om at overdrage de sjællandske aktiviteter inden for el-service og sikring til Frandsen El A/S er en win-win for alle parter, mener Keld Ramlov.

Kunder og medarbejdere i trygge hænder
Frandsen El A/S fortsætter alle aktiviteter inden for el-service og sikring på Sjælland, og medarbejdere fra Mariendals sjællandske afdeling følger med over i Frandsen El A/S i forbindelse med aftalen.

»Frandsen El A/S har de seneste år udviklet sig positivt, og de gør det godt inden for deres forretningsområder. Vi sender dermed dygtige kollegaer videre til en stærk spiller på Sjælland, hvor de kan fortsætte med at yde kunderne god og pålidelig service. Det vil styrke Frandsen El A/S’ position og således komme både medarbejderne og kunderne til gode«, fastslår Keld Ramlov.

»For ledelsen i Mariendal har det været afgørende, at vi overlader kunder og medarbejdere i trygge hænder. Det føler vi, at vi gør hos Frandsen El A/S, som vi har samarbejdet med gennem en årrække og kun har gode erfaringer med – blandt andet omkring den landsdækkende kæde Securidan Alarmsystem«, siger adm. direktør Keld Ramlov.

Forside/Mariendal El-Teknik indgår strategisk samarbejde på Sjælland

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram