Ny direktør i Mariendal El-teknik

Mariendal har ansat Johan Ungermann Poulsen som direktør for drift og salg pr. 1.9.2020. Johan har været ansat siden august 2019 i en stilling som salgschef.

Med ansættelsen af Johan som direktør forbereder Mariendal El-Teknik sig på et ledelsesmæssigt generationsskifte i fremtiden, og samtidig giver det plads og tid til de mange andre områder i Mariendal, som kræver særligt fokus.

”Johan er et godt supplement til direktionen, fordi han kommer med et fagligt kendskab til branchen og han har arbejdet i næsten alle facetter af vores virksomhed. Samtidig har han dygtiggjort sig inden for ledelse og kommer med flere ledende roller i bagagen”, udtaler Adm. direktør Keld Ramlov.

Større samspil mellem kompetencer

Johan Ungermann Poulsen kommer med en baggrund som maskinmester og en XBA uddannelse fra Business Institute i Aalborg. Han har tidligere arbejdet indenfor forsyningsbranchen og med automation.

”Mariendal har været og er på en spændende rejse, hvor vi har større fokus på vores specialer og især den grønne omstilling. Mit fokus bliver at lede den rejse, hvor vores varmepumpeforretning og energitekniske specialer skal spille sammen med automations- og sikringskompetencen. Bindeleddet bliver el-installation og projektledelse. Vi er nogle af de mest fremsynede i el-branchen, og det skal vi fortsætte med at være. Jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte mit gode samarbejde med Keld, og til at bidrage med min erfaring”, udtaler Johan Ungermann Poulsen.  

Nye opkøb på vej

Keld Ramlov fortsætter som administrerende direktør for Mariendal, der har hovedsæde i Aalborg. Fremover kommer Keld til at have mere fokus på at færdiggøre andre store projekter i virksomheden. ”Jeg vil gerne have fokus på vores ejendomsudvikling med Fram ejendomme, og så kræver de seneste opkøb af Jysk Varmeservice og FL Teknik også yderligere fokus. Der er flere opkøb på vej i fremtiden, så det har været nødvendigt at få nye og yngre kræfter til”, slutter Keld Ramlov.

Forside/Mariendal El-Teknik A/S udvider direktionen med ny direktør

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram