Mariendal El-Teknik A/S overdrager forretningsområde
Forside/Mariendal El-Teknik A/S overdrager forretningsområdet låseservice til KN Låseteknik

Mariendal El-Teknik A/S overdrager forretningsområdet låseservice til KN Låseteknik

Aalborg, 02.01.2024 - Mariendal El-Teknik A/S, en førende leverandør inden for el-tekniske installationer, har med begejstring annonceret overdragelse af forretningsområdet låseservice til KN Låseteknik, en solidt forankret låsesmeds-forretning i Nordjylland og Vendsyssel.

Udtalelse fra Adm. Direktør, Johan Ungermann Poulsen, Mariendal El-Teknik A/S:

"Vi har truffet et strategisk valg om at udviklingen af vores låse-team skal ske udenfor Mariendal. Vi favner bredt og har stor fokus på både vores projektforretning, vores serviceforretning og ikke mindst vores CTS- og automationsforretning, som alle har kæmpestort potentiale ind i den grønne omstilling. Det betyder at et mindre forretningsområde som låseservice ikke får den kærlige opmærksomhed, det fortjener. Derfor er vi meget glade for at kunne videregive stafetten til KN Låseteknik, som brænder for at videreudvikle forretningsområdet og de mange gode kunderelationer – til glæde og gavn for både vores dygtige medarbejdere og ikke mindst vores kunder. I dagligdagen fortsætter vi under samme tag og ser meget frem til det fremtidige samarbejde"

Udtalelse fra Ejer, Peter Allan Christensen, KN Låseteknik:

"KN Låseteknik kan med den nye lokation og dygtige medarbejdere i Aalborg udvide vores forretning geografisk, lige som vi også vil kunne yde en endnu bedre service hos kunderne med et stærkere hold. Vi ser frem til at fortsætte udviklingen af KN Låseteknik, ligesom vi også glæder os til et tæt samarbejde med Mariendal i fremtiden”

Afdelingen fortsætter sit virke fra Gasværksvej 44, 9000 Aalborg og kan fortsat kontaktes på hoved tlf. 7214 6077.

Om Mariendal El-Teknik A/S:

Mariendal El-Teknik A/S er med 100 år i branchen en førende leverandør af el-tekniske installationer. Virksomheden har et dedikeret team af eksperter, der leverer skræddersyede løsninger til kunder inden for industri, erhverv, offentlig og private sektorer. Mariendal El-Teknik A/S er forpligtet til at levere høj kvalitet og bæredygtige løsninger til deres kunder. Besøg www.mariendal.dk for mere information.

Om KN Låseteknik:

KN Låseteknik er solidt forankret i Nordjylland og Vendsyssel. Viden, kvalitet, forståelse og god service er alle nøgleværdier, vi tager med os på arbejde hver dag. Fos os handler det om at skabe værdi for vores kunder. Vi bestræber os på at yde en aktiv og gennemarbejdet indsats, så du som kunde er sikker på at få leveret det bedste resultat. KN Låsetekniks vision er en virksomhed med kunden i fokus, og med den bedst mulige behandling samt løsning til de enkelte og specifikke behov. Besøg www.knlaas.dk for mere information.

For yderligere information og medieforespørgsler, bedes du kontakte:

Adm. Direktør Johan U. Poulsen

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram