Strategisk samarbejde

Nyt samarbejde med Jysk Elteknik på CTS

Forside/Jysk Elteknik og Mariendal indgår strategisk samarbejde på specialområdet CTS

Jysk Elteknik og Mariendal indgår strategisk samarbejde på specialområdet CTS

Samarbejdet indebærer at Jysk Elteknik A/S pr. 1/12-2022 har overdraget alle virksomhedens CTS-kunder til Mariendal El-Teknik A/S.

Overdragelsen sker som et led i Jysk Elteknik strategi om at skærpe fokus på kerneforretningen.

Jesper Dragsbæk Overgaard, direktør for Jysk Elteknik A/S, udtaler "CTS-anlæg bliver stadig mere og mere komplicerede, i takt med at der kommer øget fokus på bæredygtighed og grønne profiler. Det kræver at CTS-teknikeren altid er opdateret med nyeste viden, og at der står en organisation bag, som kan yde både teknikeren og kunden den rette support. Vi stod derfor ved en skillevej og skulle tage en beslutning om enten at investere endnu flere kræfter i vores CTS-forretning med risiko for at miste fokus på vores kerneforretning, eller om vi skulle finde en kompetent samarbejdspartner.

Valget faldt på det sidste.

Det vigtigste for os er at vores kunder får den bedste service, og vi tror på at med et samarbejde med Mariendal, står både Jysk Elteknik og vores kunder bedre rustet til at løse fremtidens komplicerede CTS-opgaver. Mariendal El-Teknik er en af de helt store spillere på CTS-markedet, og besidder nogle af markeds allerbedste kompetencer. Vi er glade for, at vi nu kan tilbyde disse til vores kunder i fremtiden.”

Funktionschef for Mariendals samlede automation-forretning, Hans Peter Andersen, udtaler:

Samarbejdet med Jysk Elteknik falder i god tråd med vores vækst ambition for Mariendal El-tekniks specialer, herunder CTS-forretningen. Vi har allerede en betydende CTS-forretning i området, og vil med tilføjelsen af Jysk Elteknik CTS-kunder styrke vores position på Thy, Mors og Salling yderligere til gavn for alle parter.”

Samarbejdet med Jysk Elteknik indebærer også at Mariendal vil anvende Jysk Elteknik som underleverandør på større projekter og opgaver, hvor der er behov for Jysk Eltekniks stærke kompetencer.


"Mariendal kommer ikke til at opbygge en el-forretning på Thy, Mors eller Salling. Dertil er Jysk Elteknik al for stærke og derfor giver det meget mere mening, at vi samarbejder i stedet. Vi kommer begge til at stå virkelig stærke, når vi samler vores kompetencer." forsætter Hans Peter Andersen.

I løbet af det nye år, vil Mariendal og Jysk Elteknik besøge alle CTS-kunderne med henblik på at lave nye samarbejdsaftaler.

 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram