Intelligente systemer sikrer mere effektiv drift

Kristian Woxholt læser til Energiteknolog på University Collage Nordjylland i Aalborg, hvor han nu er i gang med sit afsluttende semester og i fuld gang med sit ti ugers lange praktikforløb her hos Mariendal Electrics

Kristian er i gang med et projekt, hvor han undersøger mulighederne for dataopsamling fra energimålere og IoT devices til Energy Management og CTS (Central Tilstandskontrol og Styring). Målet er med dette or større virksomheder nemmere at opsamle data og visualisere energiforbruget. Når resultatet af projektet bliver en realitet, vil det særligt gavne de større virksomheder, der har måleudstyr installeret forskellige steder i virksomheden.

For den enkelte virksomhed giver systemet enkelt overblik over det samlede energiforbrug, og for de større virksomheder kan det være et skridt mod energiledelse, hvor energiforbruget løbende analyseres og optimeres, hvilket giver virksomhederne mulighed for at tage ansvar for CO2 reduktion.

”Det er et spændende projekt, som tilfører ny viden til vores virksomhed. Kristians undersøgelser kan vise sig at blive en rigtig interessant indgangsvinkel til de virksomheder, der i dag har omstændige og langsommelige processer, hvor energidata ofte aflæses manuelt og indtastes manuelt i økonomisystemer.  Vi er meget spændte på resultatet, og det er altid interessant at få nye, friske øjne på opgaverne”, fortæller Henrik Ramlov, der er Kristians nærmeste sparringspartner på Mariendal.

Forside/Intelligente systemer sikrer mere effektiv drift

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram