Fagets medalje til kvindelig elektrikerlærling

Flot anerkendelse

Hos elinstallatørvirksomheden Mariendal Electrics på Højrupsvej 61 i Frederikshavn er voksenlærling Camilla Spanggaard Olesen netop blevet udlært elektriker med fagets højst mulige anerkendelse.

Hun har færdiggjort sin voksenlærling-uddannelse til elektriker hos Mariendal i Frederikshavn med karakteren 12 ved både den praktiske og den teoretiske eksamen. Det betyder, at hun ikke alene har fået et svendebrev, men også fagets medalje.

- Medaljen tildeles landets bedste og gives som en anerkendelse af lærlingens særlige arbejdsindsats og dygtighed i læretiden, forklarer overmontør Frits Henriksen, som har været Camilla Spanggaard Olesens chef i læretiden.

Med svendebrevet og medalje følger desuden et legat fra Mariendal på 10.000 kroner, som ligeledes blev overrakt, da kollegerne i fredags fejrede Camilla Spanggaard Olesen ved en sammenkomst i firmaet.

Læs artiklen fra Kanal Frederikshavn her: http://www.kanalfrederikshavn.dk/vis/nyhed/fagets-medalje-til-kvindelig-elektrikerlaerling/?fbclid=IwAR3WJIUPgvj5qIwIzxaDR4mWXZjGU1TWnAXM0PqNrKV1w2YSPciu1dcj-ng 

Forside/Fagets medalje til kvindelig elektrikerlærling

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram