Coronakrisen stoppede ikke Mariendal IT

Forside/Coronakrisen stoppede ikke Mariendal IT

Ny strategi i Mariendal IT

Ole Hall fra Konsulentvirksomheden Hall & Partners blev i foråret 2021 en del af Mariendal IT. Ole Hall ansættes som forretningsudvikler og vil videreføre sine forretningsaktiviteter i Mariendal IT, som er en del af Mariendal Gruppen.

Hall & Partners har de sidste 11 år specialiseret sig inden for forretningsudvikling, strategi og digital omstilling. Aktiviteter og fokusområder der videreføres i regi af Mariendal IT for at styrke virksomhedens digitale vækstrejse og positionere Mariendal IT yderligere på rådgivnings- og kundeudviklingsområdet.

”Med erhvervslivets generelle øgede it-investeringer under Covid-19 er der for alvor kommet fart på den digitale omstilling ude i virksomhederne, hvoraf vi lige nu oplever massiv efterspørgsel på It-ydelser, rådgivning og vejledning i forhold til de mere branchespecifikke udfordringer, vores kunder møder, i forhold til deres digitale udvikling, omstilling og de massive økonomiske støtteordninger der tilbydes lige nu. Derfor glæder det mig at kunne kombinere en igennem mange år opbygget strategisk erfaring med SMV-virksomheder og det at kunne bidrage med rådgivning til vores kunder – foruden det vi i forvejen tilbyder hos Mariendal IT”, udtaler Forretningsudvikler Ole Hall

 

En digital rejsepartner

Ønsket om at etablere stærkere partnerskaber med vores kunder har længe været et ønske i Mariendal Gruppen. Med ansættelsen af Ole tages skridtet nu fuldt ud i forhold til at blive en digital udviklingspartner for kunderne.

”Digitalisering er både vigtig for os, men det er også vigtigt for vores kunder. Ole kommer med en baggrund fra rådgivningsbranchen, og med hans kompetencer kan vi nu tilbyde vores kunder at udvikle deres forretning digitalt. Vi ser på mulighederne for kunderne – ikke kun digitalt, men også praktisk og økonomisk. Derfor er vi utrolig glade for, at Ole vil være med på holdet og jeg ser frem til, at han bygger ovenpå de mange gode kompetencer, vi har i forvejen”, udtaler Administrerende direktør, Keld Ramlov.

Udover at være i stand til at rådgive kunderne strategisk i forhold til digitalisering og løsninger, vil Mariendal IT fremadrettet kunne tilbyde at facilitere konkrete opgaver omkring potentielle økonomiske støtteordninger, erhvervsfremmeordninger og lignende. Programmer, som understøtter virksomhederne i sin digitale rejse. For mange virksomheder en uoverskuelig proces af håndtere ved egen kraft, samtidigt med at emner som digital forretningsstrategi skal overvejes inden en ny digital rejse påbegyndes

 

”Vi må erkende, at udviklingstendens og processer som tidligere varede 2-3 år har Covid-19 formået at reducere til 6-9 måneder. En digital strategi er i dag derfor altafgørende i forhold til håndtering af data, dokumenter og automatiserede processer.  Konkurrenceparametre som virksomhederne bør forholde sig til - Hellere i dag end i morgen”, siger Ole Hall.

 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram