Energi

Med over 20 års erfaring indenfor energiområdet med energioptimering og bygningsautomatik kan Mariendal tilbyde dig energibesparende løsninger, lige fra energivenlige lyskilder til varmepumper, som tager udgangspunkt i dine behov. Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig!

Forretningsområder:

Tlf. 7010 2077
info@mariendal.dk

 

 

Du er her

Mariendal El-Teknik A/S er godkendt VE-Installatør inden for området Solceller.

En VE-Installatør er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen. Du har hermed garant for, at du handler med en fagmand der er specialist i forhold til valg af løsning, dimensionering, hensyn til evt. udbygningsmuligheder, nye tekniske muligheder og eventuelle nye lovkrav, herunder Bygningsreglementet.

Langvarige erfaring, optimal sparring og en bæredygtig fremtid

Der findes mange smarte løsninger indenfor energioptimering, men der findes ikke mange leverandører i Danmark, med så bredt et produktsortiment som vi har hos Mariendal.

Grundet vores brede sortiment indenfor energioptimering, som strækker sig helt fra salg og rådgivning inden for energivenlige lyskilder til husstandsvindmøller er vi i stand til, at tage udgangspunkt i dine behov, og ikke bare hvad man som leverandør er i stand til at levere. Derfor vil du som kunde og samarbejdspartner opleve, at vi hos Mariendal rådgiver vores kunder om energioptimering professionelt, åbent og ærligt, så du får en bæredygtig løsning, der skaber værdi for dig! 

Et skridt i den rigtige retning.

Vi ved godt, at vores fælles udfordringer med klimaforandringer ikke løses over natten og ej heller blot ved hjælp af højteknologiske energicontrollere.
Men et lille skridt i den rigtige retning er trods alt fremskridt - og sammen med energibesparende tiltag såsom solenergi, vindkraft og bioenergi mv. kan vi sammen sikre, at klimaforandringerne kommer under kontrol - det skylder vi miljøet, hinanden og vores efterkommere.

Så kontakt Mariendal (+45) 7010 2077 og vær med til at skabe en bæredygtig fremtid! 
Content

Contact me

Døgnvagt - 24/7/365 – kontakt vores vagtordning på telefon 70102077
Vores vagtordning er altid åbent og klar til at rykke ud, hvis dine elektriske installationer trænger til førstehjælp.

Kontakt os

Gasværksvej 44
  9000 Aalborg
Tlf. (+45) 7010 2077
info@mariendal.dk