El-service

Hos Mariendal tilbyder vi fremtidssikrede løsninger og services inden for el-installationer. Med vores døgnservice står vi til rådighed hele døgnet.

Forside/El-service

Professionel hjælp døgnet rundt

Har du akut brug for hjælp, kan du ringe til vores døgnservice, der rykker ud. Hver dag mellem 16.00 og 07.00 vil du komme igennem  til vores døgnservice, hvis du pludselig får brug for el-teknisk assistance eller anden hjælp til dine installationer. Vi udfører el-service opgaver og el-installationer af enhver art med fokus på kvalitet. 

Vores døgnservice er åben året rundt, og et telefonopkald er det eneste, der skal til for hurtig og effektiv hjælp. Ring 7010 2077.

Hos Mariendal Electrics får du altid professionel hjælp af en autoriseret el-installatør. Vores døgnservice kan også udbygges til at være en rådighedsvagtordning, der garanterer, at serviceringen er påbegyndt indenfor en aftalt reaktionstid.

Vores døgnservice kan kontaktes på: 7010 2077

 

Læs mere om el service her

Hold din virksomhed opdateret med en serviceaftale

Med en serviceaftale får du løbende vedligeholdt dine installationer. Vi laver et eftersyn og sikrer os, at der ikke er nogle fejl på dine installationer, hvilket forebygger kostbare driftstop og sikrer, at alle lovkrav overholdes.

Vi har megen erfaring med at servicere industrivirksomheder og offentlige virksomheder, og vi kan se, at et regelmæssigt vedligehold er vigtigt for en optimal drift.

 

Læs mere her

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram