SOSU-skolen Aarhus: Teknisk pakkeløsning

Forside/Teknisk pakkeløsning til SOSU Aarhus

Mariendal har haft kapaciteten til at stille med 20 mand på byggepladsen for at overholde tidsplanen. Endvidere har Mariendal udvalgt erfarne formænd med høj anciennitet til projektet, der bevarede et godt samlet overblik, til løbende at rådgive bygherren om løsningsforslag under byggefasen.

Således kunne Mariendal i juli 2015 være med til at aflevere det færdige byggeri til aftalt pris, tid og kvalitet.

Levering af en samlet teknisk pakkeløsning

Som hovedentreprenør har C.C. Contractor udvist en stor forståelse for de funktionelle behov og den rumlige mangfoldighed, som skolen har efterspurgt i nybyggeriet. Men samtidig har de også udvist kvalitetssans ved igen at vælge deres mangeårige samarbejdspartner Mariendal Electrics til levering af en samlet teknisk pakkeløsning.

Tre af Mariendal Electrics seks kompetence-områder, El, Sikring og Bygningsautomation, er repræsenteret på projektet, hvilket har ført til, at kommunikationen ikke alene har været hurtig og effektiv – men også konstruktiv og løsningsorienteret.

Mariendals specialisering som TREND hus, projektlederskab og erfarne formænd på pladsen, har været en afgørende faktor for succesen i projektet.

 

Citat: Byggeleder Henrik Andersen fra CC Contractor

”Et moderne, inspirerende studiemiljø baseret på en human skala og med en arkitektonisk karakter, som er holdbar, også over tid...” Sådan lød nogle af bedømmelsesudvalgets ord om vinderforslaget fra C.C. Contractor i konkurrencen om Aarhus’ nye SOSU-skole på Hedesager 33 i Aarhus N - et byggeprojekt til over 136 mio. kr. med et samlet brutto- areal på 12.750 m2.

”Mariendal har udmærket sig med en dygtig projektleder og en løsningsorienteret formand på pladsen.
Efter afslutning har elektrikerne været dygtige til at få tilrettet de sidste detaljer”.

 

Mariendal har leveret løsninger til:

 

 • CTS (styringaflys, ventilation og indeklima)
 • EL (Stikkontakter, belysningsanlæg, datanetværk (passiv), udvendig belysning, lysstyring, sensorbelysning)
 • ABA (Brandalarm, varslingsanlæg, nødbelysning)

 

 

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram