Finderupvej Aarhus: Omfattende byggeprojekt

Forside/Stort byggeprojekt på Finnerupvej i Aarhus

Aarhus er en by under forandring og i stærk vækst. Derfor fokuserer Aarhus Kommunes Helhedsplan på byudvikling og modernisering, hvilket perfekt har matchet Vidar Ejendommes boligprojekt på Finderupvej.

Byggeprojektet er det største og mest omfattende projekt i Vidar Ejendommes 10-årige historie med opførelse af 138 lejligheder - alle med egen altan og et samlet byggeri på ca. 10.000 m2 inkl. en stor parkeringskælder.

Et succesrig samarbejde

Finderupvej er blevet et lokalt vartegn. Med dens varierende facadematerialer og -farver samt niveauforskelle i bredde og højde giver bygningen lokalområdet et markant særpræg. Helhedsindtrykket samles via et 3.500 m2 stort, samt hyggeligt grønt miljø i gården. Selve boligindretningen er fleksibelt udformet, så lejlighederne enten kan anvendes som 3 værelses dele lejligheder eller som 2 værelses lejligheder med sammen- hængende stue/køkken, hvilke er ideel til de unge tilflyttere til Aarhus.

Mariendal Electrics har i flere år haft et succesrig samarbejde med bygherren Raundahl og Moesby A/S. Her indgår man i det projektteam, der får tildelt Finderupvej projektet i 2014.

Med et byggeri af denne størrelse har Mariendals langvarige erfaring og know how med byggeri af boliger medvirket til, at kunne optimere kundens ønsker med henhold til pris og kvalitet.

Med et stort byggeprojekt på 138 boliger har det været afgørende, at Mariendal har haft volumen til at styre projektet og internt kunnet trække på de nødvendige ressourcer for at overholde tidsplanen. Derfor har der gennem hele byggefasen fast være 3-4 mand på byggepladsen.

Som samarbejdspartner yder Mariendal aktiv projektledelse, hvilket er vigtigt, når man arbejder under tidspres. ”Vi er medvirkende til at løse problemer, når de opstår. Vi tager ejerskab og ansvar, er med projekterende og sparrer. Vi samarbejder om et fælles resultat – de rigtige løsninger - til fordel for kunden” udtaler Mariendals projektleder Morten Fløe Vestergaard.

 

Citat: Entrepriseleder Morten Fogh, Raundahl & Moesby A/S

”Raundahl & Moesby A/S ser Mariendal som en god samarbejds- partner hvor den fælles sparring er med til at skabe gode resultater. Derfor har Raundahl & Moesby A/S og Mariendal allerede nu gang i nye projekter, som kan fortsætte det gode samarbejde.”

 

Mariendal har leveret løsninger til:

 

 • Elinstallationer
 • Elialtangange,P-kælderogdepoter
 • LEDbelysningideudvendigearealer
 • Sensorstyring i P-kælderen
 • Porttelefonanlæg ved indgangene
 • Videoovervågningsompræventiveffekt
 • Røgmeldereilejligheder

 

 

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram