Bladt Industries: El-teknisk totalløsning

Forside/Bladt Industries

Da Bladt Industries A/S skulle bygge en ny malerhal stod sikkerhed højt på dagsordenen. Derfor kom det som et naturligt valg for totalentreprenøren NCC at vælge Mariendal Electrics som underleverandør. Mariendal leverede en el-teknisk totalløsning til byggeriet, med eksplosionssikrede el-installationer og omfattende brandsikring.

Mariendal leverede alt el-arbejde

Bladt Industries nye malerhal på 2.000 kvadratmeter skulle kunne tilpasses efter behov. Således valgte man en løsning, hvor malerhallen kunne lukkes på midten, så den kunne benyttes som 2 malerhaller af 1.000 kvadratmeter stykket. Mariendal leverede alt el-arbejdet ved opførelsen af den nye fleksible malerhal med tilhørende malerkøkken, lager, teknikrum, transformer, tavle samt køkken og omklædning.

Mariendal foretog den komplette projektering af El-installationerne på projektet samt myndighedsgodkendelse af ABA, røgventilation samt sammenkobling med CTS og gasalarm. Derudover bidrog Mariendal med ATEX og opfyldte kravene om, at der automatisk afbrydes for elforsyning, hvis der opnås en gas koncentration svarende til 25% af den nedre eksplosionsgrænse.

Pga. brand- og eksplosionsfare stod sikkerhed og brandsikring i højsædet og Mariendal varetog: 

 • Hallens belysningsanlæg med krav om min. 500 lux i produktionen
 • Kraft-installation
 • Brandtekniske installationer som ABA, Nød & Panik-belysning samt røgopluk
 • Tavleanlægget indeholdende 2x1600A hovedtavler med ”bagtud” til transformere
 • Kabling af CTS installation
 • ATEX installationer (eksplosionssikrede installationer)

 

Tæt og værdibaseret samarbejde

Det er ikke første gang at Mariendal er underleverandør til NCC’s byggeprojekter hos Bladt Industries A/S. I alt er det blevet til 8.000 kvadratmeter. Tidligere tæller samarbejdet med NCC bl.a. en blæsehal samt 2 montagehaller også udført hos Bladt Industries. Så da den korte byggeperiode på 3 måneder blev præsteret, var udslaget for succesen det gode og tætte samarbejde med NCC, dygtig projektledelse og Mariendals medarbejderes faglige indgangsvinkel og arrangement for projektet. Projektet blev således afleveret til aftalt tid, pris og kvalitet!

Citat: Carsten Nielsen, Projektleder, NCC Construction Danmark A/S
”NCC har gennem flere projekter haft et godt samarbejde med Mariendal. Senest har vi arbejdet sammen om endnu en industrihal hos Bladt Industries i Aalborg. Projekterne på Bladt Industries skal udføres på kort tid og uden at gå på kompromis med kvalitet og arbejdsmiljø. Mariendal er et professionelt firma med en god organisation og byggeprocessen er altid kørt gnidningsfrit. Med Mariendals dygtige medarbejdere og gode faglige kompetencer, bliver projekterne altid løst til både NCC og dennes bygherres tilfredsstillelse.”

 

Fakta

Bygherre: Bladt Industries A/S
Totalentreprenør: NCC Construction Danmark A/S
Areal: 2.000 kvm
Byggeperiode: december 2012 - marts 2013
El Entreprisen: Belysningsanlæg – krav til min. 500 lux i produktion, Kraftinstallationer, Brandtekniske installationer ABA og Røgopluk, Kabling af CTS installationer, ATEX installationer (Eksplosionssikrede installationer)

 

Skriv direkte til os  Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


  Ring til os
  Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
  +45 7010 2077
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram