Nu kan du købe ladestanderen til din elbil hos Mariendal

Forside/Nu kan du købe ladestanderen til din elbil hos Mariendal

Ved weekendens BOLIG MAD DESIGN messe i Århus introducerede vi vores nyeste tilføjelse til de grønne energiløsninger – elbil ladestanderen!

Vi fik mange gode snakke med de interesserede besøgende, der var fobi Mariendals stand for at se nærmere på elbil ladestanderen. Vores tema var ”grøn boligfornyelse”, og man kunne derfor se nærmere på og høre mere om varmepumper, solceller og egen privat ladestander til elbilen.

”Hvis vi skal tro på tendensen, så er elbilerne kommet for at blive, og der kommer kun flere. Som eksperter inden for energiområdet, synes vi selvfølgelig, at det er en rigtig spændende udvikling, som vi er meget engagerede i at bidrage til. Vi tilbyder derfor vores kunder et stort udvalg af grønne løsninger til både erhverv og privat, og hvad enten det drejer sig om varmepumper, solceller eller vores seneste tiltag – elbil ladestanderen – så står vi klar med et stærkt hold af eksperter”, fortæller Morten Ulrik Christensen, der er Senior tekniker og el installatør i Mariendal Århus.

På messen kunne de besøgende se og mærke ladestanderen EVlink fra Schneider Electric, som blandt andre er en af de modeller, vi tilbyder. Denne type ladestander findes i flere udgaver, som alle er ekstremt brugervenlige og designmæssigt passer perfekt til nutidens moderne huse. De vejl. Priser starter fra kr. 15.000 inkl. Moms

 
Læs mere om elbil ladestanderen til privat og erhverv 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram