Energioptimering af din bolig


Forside/Privat/Energioptimering

Vil du energioptimere dit hus?

Når du får lavet en energioptimering af et hus, så hjælper du ikke kun miljøet godt på vej, men du hjælper også dig selv økonomisk. Energibesparelser på dit hus kan give nogle store økonomiske gevinster. 

Hos Mariendal kan vi hjælpe dig med at energioptimere din bolig. Vi går nemlig ind for grønne løsninger, der samtidig får det til at klirre ekstra i pengepungen - og vi har et hav af muligheder for at rådgive og hjælpe dig i gang. 

Mange vælger i dag at tænke i energieffektive løsninger - både når der bygges nyt, og når der skal renoveres. De energieffektive løsninger tilfører huset værdi, reducerer energiregningen, skaber et bedre indeklima og skåner miljøet. Derfor forstår vi godt, at flere og flere får foretaget en energioptimering af deres bolig.

Vi hjælper dig med nye energiløsninger

Vi har et stort og kompetent team med mange års erfaring inden for energiløsninger, der står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. 

Vi rådgiver dig gennem hele processen fra beslutningsfase til købsfase, og vi monterer og installerer og udfører efterfølgende service - kort sagt, så er vi din faste samarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig med at overvåge dit forbrug, finde den rette varmeløsning, reducere dit elforbrug, opsætte en elbilladestander eller sætte solceller op. 

Energioptimering kan imidlertid være en jungle. Hvad kan optimeres og hvorfor?

Få et solcelleanlæg til at producere el

Et solcelleanlæg kan lave el. Du producerer din egen strøm lige nu og her med et solcelleanlæg, præcis hvor den skal bruges, og hvis dit anlæg laver overskuds-el, kan du gemme strømmen, når du vælger et anlæg med batteri. 

Din elregning vil blive tydeligt lavere hele året. Levetiden for et solcelleanlæg er langt. Hvis du er interesseret i at høre mere om solceller, så kontakt vores energirådgiver i dag.

 

Skift bilen ud med en klimavenlig transportform

Elbilen er en mere klimavenlig transportform. Den er billigere i drift og vedligeholdelse end benzin- og dieselbiler. 

Med henblik på både at skåne miljøet og opnå en bedre el-økonomi er det relevant at tænke over, hvor strømmen kommer fra. Kul- og oliekraftværker forurener væsentlig mere end eksempelvis naturgas, mens sol- og vindenergi er grønnere energikilder, der på en mere bæredygtig måde bidrager til at reducere elforbruget.

Vi kan hjælpe med at sætte en elbilladestander op ved din bolig.

 

Få en luft/luft varmepumpe til din bolig eller dit sommerhus

En luft/luft varmepumpe er en energieffektiv og energibesparende løsning til den mindre bolig eller sommerhus. Den er billig at få installeret. Vi hjælper kunder i hele Nordjylland. 

Oplad din elbil derhjemme - nemt og bekvemt

Hvis vi skal på tendenserne, så er elbilerne for alvor på vej. Som husejer kan det derfor være en god ide at tænke fremsynet og forberede sit hjem til fremtidens grønnere transportform. 

Vi danskere kører i gennemsnit 50 kilometer om dagen. For mange kan disse kilometer køres på en enkelt hjemme- eller destinationsopladning. Den nemme løsning er en ladestander til hjemmet. Du skal ikke vente på, at opladningen er færdig, men kan foretage hverdagens gøremål, mens din elbil oplader.

 

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram