Energioptimering

Hos Mariendal har vi et bredt sortment indenfor energioptimering. Vi går nemlig ind for grønne løsninger, der samtidig får det til at klirre ekstra i pengepungen.

Forside/Privat/Energioptimering

Grønne og økonomivenlige løsninger

Mange vælger i dag at tænke i energieffektive løsninger - både når der bygges nyt, og når der skal renoveres. De energieffektive løsninger tilfører huset værdi, reducerer energiregningen, skaber et bedre indeklima og skåner miljøet. Derfor forstår vi godt, at flere og flere energioptimerer deres huse.

Vi har et stort og kompetent team med mange års erfaring inden for energiløsninger, der står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi rådgiver dig gennem hele processen fra beslutningsfase til købsfase, og vi monterer og installerer og udfører efterfølgende service - kort sagt, så er vi din faste samarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig med at overvåge dit forbrug, finde den rette varmeløsning, reducere dit elforbrug, opsætte en elbilladestander eller sætte solceller op. 

Kør grønnere

Elbilen er en mere klimavenlig transportform, der er billigere i drift og vedligeholdelse end benzin- og dieselbiler. Med henblik på både at skåne miljøet og opnå en bedre el-økonomi er det relevant at tænke over, hor strømmen kommer fra. Kul- og oliekraftværker forurener væsentlig mere end eksempelvis naturgas, mens sol- og vindenergi er grønnere energikilder, der på en mere bæredygtig måde bidrager til at reducere elforbruget. 

Oplad din elbil derhjemme - nemt og bekvemt

Hvis vi skal på tendenserne, så er elbilerne for alvor på vej. Som husejer kan det derfor være en god ide at tænke fremsynet og forberede sit hjem til fremtidens grønnere transportform. 

Vi danskere kører i gennemsnit 50 kilometer om dagen. For mange kan disse kilometer køres på en enkelt hjemme- eller destinationsopladning. Den nemme løsning er en ladestander til hjemmet. Du skal ikke vente på, at opladningen er færdig, men kan foretage hverdagens gøremål, mens din elbil oplader. 

 

Henrik Ramlov
Rådgiver Energi & Systemløsninger
Tlf. 7214 6355Send en mail

ER DU KLAR TIL AT ENERGIOPTIMERE DIN BOLIG?

Skriv direkte til osJeg har læst og accepterer Privatlivspolitikken

Ring til os
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille tid
+45 7010 2077