Mariendal henter tidligere AaB-direktør Stephan Schors

Den tidligere AaB-direktør, Stephan Schors, er pr. 1. august tiltrådt som økonomidirektør hos virksomheden Mariendal, der er en af Jyllands førende installationsvirksomheder.
Forside/Mariendal henter tidligere AaB-direktør Stephan Schors

Ny økonomidirektør 

Mariendal styrker direktionen med ansættelsen af Stephan Schors som økonomidirektør. Stephan er ansat pr. 1. august, og kommer med flere års erfaring som økonomidirektør og administrerende direktør i bagagen. Udvidelsen af direktionen er en del af Mariendals strategi, hvor funktionerne og det øverste ledelseslag styrkes yderligere.

”Mariendal er inde i en spændende udvikling og er en virksomhed med stort potentiale. Jeg glæder mig over at være del af et stærkt hold og ser frem til at vi sammen kan udvikle forretningen yderligere”, siger Stephan om sin nye rolle.

Stephan indtræder i Mariendal El-Tekniks direktion sammen med salgs- og driftsdirektør, Johan Ungermann Poulsen, og administrerende direktør Keld Ramlov og får samtidig ansvaret for økonomien i hele Mariendal Gruppen. Mariendal Gruppen omfatter Mariendal El-teknik, Mariendal Energi Teknik Aps, Mariendal IT A/S og Fram Ejendomme.

”Det er en stor styrke at få Stephan med på holdet. Stephan er en skarp analytiker og med hans struktur vil han kunne tilføre den viden og de kompetencer, som Mariendal lige nu har brug for, for at komme et skridt nærmere vores mål”, udtaler salgs- og driftsdirektør Johan Ungermann Poulsen.

Administrerende direktør, Keld Ramlov, supplerer: ”Nu har vi tilført den rette person med de rette kompetencer og det skal være med til at løfte Mariendal til et højere niveau. Det giver samtidig mig mere ro til at fokusere mere på generel forretningsudvikling af hele Mariendal Gruppen”.

Skriv direkte til os    Jeg har læst og acceptererPrivatlivspolitikken


    Ring til os
    Har du spørgsmål eller ønsker du at snakke med en rådgiver?
    +45 7010 2077
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram